Kao što svaki segment modnog i beauty svijeta dobiva svoje promjene i novitete u 2024. godini, tako je i s noktima.

Ljubitelji dobre manikure znaju da je nekada teško pronaći inspiraciju, stoga često stvari poput trendova uvelike mogu olakšati odabir u određenim situacijama. Ipak, ono što uvijek prolazi su pastelne boje u proljetne dane. S njima je nemoguće pogriješiti, a nepresušan su izbor inspiracije.

Donosimo nekoliko drogerijskih lakova za nokte savršenih nijansi za proljetne dane. 

Catrice - ICONails Gel Lacquer

Lak koji spaja odličnu cijenu i odličnu kvalitetu i odaje dojam manikure iz salona. Visoki završni sjaj i profesionalna četkica omogućuju jednostavno i precizno nanošenje, a inovativni Shock-Shield kompleks stvara optimalnu ravnotežu između tvrdoće i elastičnosti. Birajte divnu nijansu 154 Papaya Punch koja je savršena za proljeće.

Catrice lak za nokte
Catrice 

Max Factor - Miracle Pure 

Ova Max Factorova linija lakova za nokte u intenzivnim nijanama sadrži 100% vegansku formulu koja njeguje i jača prirodne nokte te im dopušta da dišu. Jedinstvena zakrivljena četkica omogućuje lako i ravnomjerno nanošenje laka na nokte, a lak se veoma brzo suši i traje do šest dana. Budući da je plava trenutno jako tražena u modnom svijetu, uskladite i svoje nokte s nježnom 840 Moonstone Blue nijansom.

Max Factor lak za nokte
Max Factor 

Bourjois Paris - 1 Seconde

Riječ je o laku gelaste teksture koja noktima pruža čvrstožu i omogućava brzo sušenje. Obogaćen silikonom daje vašem noktu savršen premaz i izuzetno briljantan sjaj, a sadrži precizni aplikator koji omogućava precizno i brzo nanošenje. 04 Beige Friend svevremenska je nude boja idealna i za proljeće. 

Bourjois Paris lak za nokte
Bourjois Paris 

trend !t up - easy & Speedy 

Lak za nokte divne svijetloljubičaste boje, nijansa 235, pruža noktima trenutni sjaj i prekrasan finish. Njegova formula jača i učvršćuje nokte te ih čini zdravijima i čvršćima. Za izgled noktiju kao iz kozmetičkog salona.

Bourjois Paris lak za nokte
dm 

Bourjois Paris - Clean & Vegan Healthy Mix

Lak koji pruža do pet dana ultrasjajne i intenzivne boje, a uz to se brzo nanosi i brzo suši. Formula sadrži najmanje 70% sastojaka prirodnog podrijetla, a ne sadrži aceton i ftalate. Kistić se savršeno prilagođava obliku nokta što omogućuje precizno nanošenje. Nijansa 125 Very Generose nježna je i prilagodljiva svakoj prilici. 

Bourjois Paris lak za nokte
Bourjois Paris