Koristite li redovito SPF proizvode za lice? Ili obrambeni argumenti poput 'Oblačan je dan, ne treba mi SPF', 'Ne sviđa mi se osjećaj ljepljivosti koji ostavlja' i 'Tekuća puder ne izgleda dobro s njima' vam odmah padaju na pamet?

Čini se da mnogi od nas imaju manjih problema s korištenjem SPF-a na licu iz raznih razloga. Neki smatraju da sastojci iritiraju njihovu suhu i osjetljivu kožu, dok se drugi bore s načinom na koji masne formule sjedaju na njihovu već problematičnu kožu.

Ipak, moguće je pronaći kozmetičke proizvode koji sadrže sve što je potrebno za redovit dan u uredu. Riječ je o dobrim, starim toniranim kremama sa zaštitnim faktorom koje štite od štetnog djelovanja sunčevih zraka, a istovremeno pružaju prirodnu prekrivenost tona kože i ujednačavaju ten. U nastavku pronađite naših sedam favorita za proljeće 2024.

Bioderma - Photoderm AR Tinted Cream SPF 50

Izvrstan za one s osjetljivom kožom koja inače ima problema pri nanošenju SPF-a. Ovaj proizvod iz Bioderme izvrsno umiruje (i zaglađuje).

162978.jpg
bioderma 

Drunk Elephant - Umbra Tinte Physical Daily Defense SPF 30

Osmišljena za rad sa svim tonovima kože (kao i većina na ovom popisu), ova tonirana krema intenzivno hidratizira.

162979.jpg
drunk elephant 

SkinCeuticals - Mineral Radiance UV Defense SPF 50

Tonirana krema sa zaštitnim faktorom 50? Želimo je! Univerzalna nijansa samo je izvrstan dodatak vrlo dobrom i nadasve kvalitetnom sastavu ovog SPF-a.

162980.jpg
skin ceuticals 

La Roche-Posay - Anthelios Uvmune 400 SPF50

Lagana je, odmah se suši i, osim prirodne i prozračne nijanse, nije teška na licu.

162982.jpg
la roche-posay 

Shiseido - Sports BB Compact SPF 50+

Ovo je savršeno pakiranje koje čak možete nositi u svojoj torbici tijekom vrućih sunčanih dana. Nanesite čvrstu formulu BB kreme na lice za zaštitu od sunca koja izgleda savršeno na koži.

162981.jpg
Shiseido 

BareMinerals - Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream SPF 30

BareMinerals Complexion Rescue jedan je od onih proizvoda koji čine sve: hidratizira, štiti kožu od sunca i pruža pristojnu količinu nadogradive pokrivenosti. Dostupan je u 20 nijansi i lako bi mogao biti vaš saveznik ljepote tijekom ljetnih mjeseci.

162983.jpg
bare minerals 

AVÈNE - Tinted Mineral Fluid SPF 50+

Avène je sjajan francuski kozmetičkibrend za osjetljivu kožu. Ova tonirana krema je dizajnirana za osjetljive tipove kože te ostavlja prekrasan zlatni završetak.

162984.jpg
avene 

 Izvor: Elle.rs