Šanse da niste obožavateljica Michelle Pfeiffer zbog njezinog dugog popisa kultnih uloga gotovo da i ne postoje. Njezin najnoviji film 'French Exit' objavljen je ranije ove godine, ali ovih je dana jednako zaposlena izvan ekrana. Naime, glumica je svoj brend mirisa 'Henry Rose' pokrenula tijekom pandemije, a on je tek sada postigao veliku popularnost i interes diljem svijeta.

S brendom 'Henry Rose', nazvanim po njezinoj kćeri Claudiji Rose i njezinom sinu Johnu Henryju, Michelle se nadala popuniti veliku prazninu na tržištu: potpuno čist, ali profinjen parfem. Kao i mnogi roditelji, tek je postala svjesna što se nalazi u kozmetičkim proizvodima kada je zatrudnjela, ali i kada su joj djeca bila mala. 'Počela sam gledati sastojke i njihovu sigurnost te sam bila frustrirana što nisam mogla pronaći proizvode koji mi se sviđaju, a sigurni su', rekla je za magazin Glamour.

'A onda su prošla desetljeća i konačno sam odlučila: Tehnologija je tu i potrošač je tu. Potražnja postoji. Pa zašto se to ne bi dogodilo?'. Kao odgovor na to stvorila je čistu, sofisticiranu i uniseks liniju parfema i proizvoda za tijelo.

Michelle za proljeće i ljeto preporučuje parfem Flora Carnivora iz svoje linije. Kaže da su joj trebale tri godine da ga formulira i da je to utjelovljenje vrta njezinih susjeda iz djetinjstva. 'Nekako me podsjeća na film. Bio je to stariji par, nikad ih zapravo nisam vidjela, ali sigurna sam da su me gledali pitajući se što ta bosa, bosa, mršava, plava djevojka radi u njihovom vrtu'.

Također, miris Torn podsjeća je na oca i njegovu kolonjsku vou. 'Shvatila sam da tražim miris očeve kože', iskrena je glumica kada govori o patentiranju ovog orijentalnog mirisa. Ujedno priznaje da joj je ovo najdraži parfem jer se osjeća snažnom. 'Rekla bih da Flora Carnivora čini da se osjećam zavodljivo, ali Torn me čini snažnom'.

Svi parfemi 'Henry Rose inspirirani su njezinim sjećanjima i slikama iz njenzinog najljepšeg oba pa otuda i imena: Jake's House, Fog, Windows Down, Dark Is Night, Queens & Monsters...

 Izvor: