Ako za nekoga možemo reći da je trenutno u centru pažnje onda je to definitivno Zendaya. Umjetnica, model, pjevačica, plesačica, glumica, svim je ovim pridjevima možemo opisati, iako je trenutno najistaknutija po spajanju mode i glume.

Dok željno iščekujemo dolazak njezinog novog filma 'Challengers' u kina, pratimo njezino tematsko odijevanje u svakm javnom pojavljivanju. Upravo uz pomoć svojih outfita savršeno dodatno istakne tematiku filma i to već godinama radi uz pomoć svog stilista Lawa Roacha.

Budući da njezin novi film nosi tenisku tematiku, Tenniscore je ono što trenutno vlada njezinom garderobom, a sa sobom je donio i cijeli val trenda na društvenim mrežama obožavanja nošenja sportske estetike.

Ipak, ovoga ćemo se puta okrenuti njezinom beauty segmentu. Trenutno nosi hit frizuru proljeća, barokni bob, a i svoju je kosu obojala u plave nijanse koje su trenutno također iznimno tražene. Osim što joj je makeup svaki put apsolutno savršen, mnogi se pitaju: 'Kako Zendaya miriše?'.

Lancome Idole parfem
Lancome 

Odgovor će vas možda iznenaditi, a možda i neće jer je riječ o vrlo popularnom parfemu - Lancôme - Idôle Eau de Parfum. S jedne strane, ne možemo reći da nas to iznenađuje jer je Zendaya već godinama njihov ambasador pa je tako bila i zaštitno lice navedenog parfema.

Lancome Idole parfem
Lancome 

Svejedno, mnogi će reći da je upravo Idôle njihov broj jedan jer je zaista poseban u svojoj aromi. Riječ je o cvjetnom mirisu koji nosi savršenu ravnotežu između ljepote i snage. Sadrži svježu mješavinu ruže i jasmina pa slobodno samo možete zamisliti njihov buket umotan u prekrasnu ružičastu staklenu bočicu. Miris je posvećen onima koji slijede svoje snove, jakim, moćnim, otvorenim ženama koje znaju da nebo nije granica. Dugotrajan je, opojan i svatko će ga primijetiti. 

Visoke note: kruška, bergamot, papar

Srednje note: ruža, jasmin

Niske note: vanilija, pačuli, cedar, mošus