Ne znamo za vas, ali mi ne možemo prestati razmišljati o svim izgledima s Met Gale. Od Zendayinih kultnih izdanja i Tyle u Balmain haljini od pijeska do arhivske Givenchy haljine Kendall Jenner, inspiraciji nema kraja. O najljepšim kreacijama već smo pisali, jesmo i o beauty segmentu, ali sada ćemo izdvojiti poseban detalj koji se ponavljao iz looka u look. 

Riječ je o izgledu zaleđenog sjaja na očima i znamo što se sad pitate - nismo li iza sebe ostavili ovaj kontroverzni milenijski make-up look? Nismo, itekako se vratio. Sedefasto sjenilo bilo je veliki hit 90-ih i ranih 2000-ih, a iako su ga neko vrijeme u potpunosti zamijenile smeđe i nude nijanse, vrijeme je za njegov povratak.

Sudeći po crvenom tepihu Met Gale, proljeće i ljeto bit će puni icy nijansi u makeupu, ali nismo nimalo razočarani jer postoji nešto jako zabavno u ovom izgledu. Naravno, možete eksperimentirati s mnogo različitih nijansi ovisno o željenom dojmu i intenzitetu. 

Ako tražite dodatno nadahnuće kako nositi ovaj trend sjenila za nadolazeće mjesece, u nastavku su neki od najboljih frosted makeup lookova s najvećeg modnog događaja u godini.

Jennifer Lopez
Kristin Callahan / Everett / Profimedia 

Rachel Zegler
Photo Image Press / Zuma Press / Profimedia 

Rita Ora
Doug Peters / PA Images / Profimedia 

Naomi Campbell
Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Sabrina Carpenter
Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia 

 Izvor:Elle.rs