Kako bi obilježili desetu godišnjicu postojanja voljenog parfema 'Mojave Ghost', Byredo je odlučio predstaviti svoj prvi čvrsti parfem.

Ovo limited izdanje sažima očaravajuće mirisne note originalnog Eau de Parfum samo ovoga puta u obliku koncentriranog voska, nudeći još bogatije i postojanije iskustvo mirisa.

Byredo čvrsti parfem
Byredo 

Byredo čvrsti parfem
Byredo 

Predstavljen u elegantnom, metalnom smeđem pakiranju koje je dizajnirao osnivač i kreativni direktor brenda, Ben Gorhan, savršen je za ljubitelje parfema 'to go'. Jako je kompaktan, jednostavan za nošenje i omogućuje preciznu primjenu ciljajući najvažnije pulske točke tijela kako bi se maksimizirala dugotrajnost i intenzitet mirisa.

Byredo čvrsti parfem
Byredo 

Byredo čvrsti parfem
Byredo 

Uz manekenku Ameliju Gray, kampanja povezuje čvrsti parfem s pustinjskim krajolikom koji je inspirirao Mojave Ghost. Ova nova verzija zadržava ikonske note sljeza, mušmule, ljubičice, sandalovine, magnolije, cedrovine, mošusa i vetivera pretvarajući ih u snažno i luksuzno iskustvo mirisa. Simbolizira otpornost i eteričnu ljepotu duhovitog cvijeta koji raste u surovoj pustinji Mojave.

Byredov pothvat u proizvodnji čvrstih parfema označava značajnu prekretnicu za brend i postavlja novi standard u osobnoj primjeni mirisa. Čvrsti parfem bit će dostupan na Byredovoj web stranici nudeći jedinstven i duboko osoban način da doživite jedan od njegovih najpoznatijih mirisa.