Od 2019. godine kada je započeo rad njezine kompanije Rare Beauty, Selena Gomez oduševljava svojim proizvodima te se penje sve više na ljestvici industrije ljepote.

U širokom asortimanu proizvoda, naglasak je oduvijek na njezinim rumenilima, pogotovo onim tekućim. Istini za volju, u cijelom beauty svijetu vlada pomama za rumenilima i svime onima što čini izgled lice što je prirodnijim moguće pa tako u tu kategoriju spadaju i kremasti proizvodi.

Uz kremasta rumenila, tako su popularni i kremasti bronzeri.

Osim što se nježno razmazuju, lakše je s njima manipulirati njego s klasičnima u prahu, a i daju prirodniji finiš koji ne izgleda u potpunosti matirano (jer mat više nije trendi).

Selena Gomez u svojoj ponudi, naravno, ima i kremaste bronzere u stiku, a na službenom je Instagram profilu kompanije sada izašao i video na kojemu Selena pokazuje svoju tehniku nanošenja bronzera. Iako i sama nagovjesti da nije u potpunosti spretna u nanošenju, konture napravi na vrlo brz način uz jednostavne poteze.

Linije povlači na području obraza, u liniji očiju, na čelu uz hairline te na vilici. Time postiže veoma prirodan izgled lica uz blage konture koje su savršene za sve one koji nisu ljubitelji pretjerano naglašenog makeupa.

Selena kaže da u videu koristi nijansu Happy Sol, a još ih je sedam dostupno u Warm Wishes Effortless kolekciji kremastih bronzera.