Već godinama su jedni od najpopularnijih kozmetičnih brendova upravo oni koji su lansirala poznata holivudska lica. Tako neke od najomiljenijih sjajila proizvodi Rhode Beauty u vlasništvu Hailey Bieber, Rihanna je sa svojim Fenty Beauty brendom pomaknula granice u širini asortimana proizvoda, a tu je i Kylie Jenner sa svojim Kylie Cosmetics.

Među njima, u samom vrhu je i Rare Beauty pjevačice Selene Gomez koji je kroz godine prikupio sljedbenike među njezinim obožavateljima, kao i beauty blogericama. U širokom asortimanu proizvoda, naglasak je ipak na tekućim rumenilima koja su sada dobila svoj zaokret.

Naime, Selena je predstavila Soft Pinch Luminous Powder Blush koji je zapravo hibrid dva Rare Beauty proizvoda - tekućeg rumenila Soft Pinch Liquid Blush i Positive Light Silky Touch higlightera u kamenu.

Rare Beauty rumenilo
Instagram (@rarebeauty) 

Dolazi u šest nijansi - Cheer, Happy, Hope, Joy, Love i Truth, a dok su neke od njih inspirirane upravo popularnim tekućim rumenilom, neke su u potpunosti nove. Jakog pigmenta i besprijekornog sjaja, kako kažu iz Rare Beautyja, rumenila imaju laganu teksturu te odaju dojam prirodnog izgleda.

Rare Beauty rumenilo
Instagram (@rarebeauty) 

Rare Beauty rumenilo
Instagram (@rarebeauty) 

Čini se da je rumenilo doista i dalje drži prvo mjesto beauty industrije nakon što je, možemo slobodno reći, godinama bilo u potpunosti zanemareno. Mnogo je tome zasigurno doprinijela i Hailey Bieber sa svojim strawberry girl makeup izgledima, a s vremenom se razvio i trend čistog i nježnog izgleda lica koji naglašava upravo rumene obraze i sjajne usne.