Ne može proći niti jedan dan bez razgovora o ključnoj važnosti svakodnevnog korištenja SPF-a. To je jedan od najvažnijih koraka u njezi kože, posebice u anti-age segmentu. Za one koji vole imati više koraka u svojoj rutini, nije suvišno koristiti SPF u zasebnom proizvodu, ali za one koji vole jednostavniju rutinu, postoje mnoge tonirane kreme i tekući puderi koji u sebi imaju SPF tako da možete udvostručiti zaštitu (jer, kao što ćete pročitati u nastavku, samo makeup proizvodi sa SPF nisu dovoljna zaštita od sunca).

U nastavku donosimo sedam najboljih tekućih pudera sa zaštitnim faktorom.

L'Oréal Paris Infallible 24 Hour Fresh Wear Foundation

Volimo kada nađemo kvalitetan drogerijski proizvod, a ovaj Infallible puder iz L'Oreala je upravo takav. Pruža nadogradivo prekrivanje i dolazi u čak 40 nijansi. Bogat je kemijskom i mineralnom zaštitom SPF 25 kako bi pružio dodatnu zaštitu iznad dnevne kreme sa zaštitnim faktorom. Lako se utapkava u kožu beauty blenderom i daje prirodan završetak.

163292.jpg
l'oreal 

Estée Lauder Futurist Hydra Rescue Moisturizing Foundation SPF 45

Ne samo da ovaj puder ima vrlo visok zaštitni faktor 45, nego je njegova formula jedan od naših favorita na ovom popisu. Nudi srednje do visoko prekrivanje, sa sjajnim efektom zahvaljujući acai ulju i ulju jojobe.

163294.jpg
estee lauder 

Maybelline Dream Urban Cover Flawless Coverage Foundation Makeup SPF 50

Kada želimo prekriti svaku sitnicu na svom licu, posežemo za ovim puderom s punim prekrivanjem iz Maybellinea. Stalno se vraćamo ovom drogerijskom proizvodu jer pruža nevjerojatnu pokrivenost, ali je iznenađujuće lagan na koži. Pruža mat finiš i podnosi sve izazove prosječnog dana. Naravno, bitan je i ugrađeni zaštitni faktor.

163295.jpg
maybelline 

Yves Saint Laurent All Hours Luminous Natural Matte Foundation

Tvrdnja o 24-satnoj postojanosti ove YSL podloge zapravo je prilično točna. Formula je praktički vodootporna tako da će izdržati bez obzira na dug dan. Unatoč tome što se radi o mat podlozi, puder sadrži hijaluronsku kiselinu koja koži daje malo hidratacije. I naravno, također ima SPF 30 koji koristimo za nanošenje slojeva i kombiniranje s klasičnom kremom za zaštitu od sunca.

163296.jpg
Yves Saint Laurent 

Chanel Les Beiges Healthy Glow Foundation Hydration and Longwear

Naravno, Chanel nikada ne razočara. Ovo je luksuzni tekući puder koji je omiljen ne samo zbog svog prestiža već i zbog svoje iznimne kvalitete. Njegova lagana tekstura i hidratantni, sjajni završetak čine ga omiljenim među ljubiteljima ljepote, uključujući vizažiste slavnih osoba. Formula sadrži pigmente koji reflektiraju svjetlost i antioksidanse, a sve to pruža SPF 25 zaštitu od sunca.

163297.jpg
Chanel 

Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting Foundation SPF 30

Imate osjetljivu, masnu kožu sklonu aknama? Ovo je tekući puder za vas. Zbog prozračne formule bez ulja, ne osjeća se na koži. Proizvod se lako blenda i izuzetno dobro kontrolira vlagu i višak sebuma. I ne brinite, neće vas previše matirati.

163298.jpg
Shiseido 

Laura Mercier Tinted Moisturizer Oil Free Natural Skin Perfector SPF 20

Ovaj bestseler uvrstili smo na popis za sve one koji preferiraju formule poput toniranih krema. S laganom formulom bez ulja, laganim prekrivanjem i polumat završnim slojem, vjerujemo da je ovaj Laura Mercier puder prvi izbor mnogih djevojaka tijekom proljeća i ljeta.

163299.jpg
Laura Mercier 

 Izvor:Elle.rs