Od mnogih stvari s to-do liste koje trebamo obaviti prije godišnjeg odmora, kupnja kupaćeg kostima, kreme s visokim zaštitnim faktorom, novog slamnatog šešira, jedna od najzabavnijih je zakazivanje manikure.

Kada je riječ o odabiru boje laka za ljeto, volimo nositi nešto što će biti dovoljno osvježavajuće, ali i prikladno za svaku priliku. Zato smo već napravili popis nijansi koje ispunjavaju te zahtjeve i savršen su izbor za ljeto 2024.

SVIJETLI KORALJ

Ništa glasnije ne govori 'izvan ureda' kao vatreni koraljni lak za nokte. Savršeni za tropska odredišta, svijetli tonovi inspirirani zalaskom sunca izgledaju chic i zabavno i na kratkim i na dugim noktima.

MLIJEČNO BIJELO

Možda zvuči dosadno, ali zapravo, čist i bijeli ton je bio i ostao jedan od najljepših i najprimjenjivijih lakova za nokte. Budući da je dovoljno svestran i da se lijepo uparuje s različitim kombinacijama odjeće i tonova kože, ovo je manikura s kojom stvarno ne možete pogriješiti.

BOJA PIJESKA

Ako prigušene boje pristaju vašem stilu više od svjetlijih tonova, zašto ne biste isprobali nijansu pješčano bež inspiriranu plažom?

BABY PINK

Nježne nijanse ružičaste u trendu su od početka 2024. godine, a njihova potpuna eksplozija očekuje se do ljeta. Ako tražite manikuru koja izgleda svježe i čisto i neće izgledati neuredno kada izraste, ovo je siguran prijedlog za vas.

BOJA LIMETE

Još jedan klasičan izbor za vruće ljetne dane: svijetla i osvježavajuća boja limete divno izgleda kao manikura i pedikura, dajući upečatljive ljetne vibracije.

 Izvor: Elle.rs