Već svi jako dobro znamo da je Hailey Bieber možda i broj jedan it djevojka kada je postavljanje beauty trendova u pitanju. Možemo slobodno reći da je popularizirala sjajne usne, rumene obraze i clean makeup, a sve je krenulo još od njezine dobro poznate glazed donut manikure.

Te je 2022. godine to glasilo za jedan od najomiljenijih beauty trendova - nokti sedefaste boje i blago kromastog odsjaja. Idealni za ljubitelje minimalizma, a opet s malo drugačijim pomakom.

Od tada do sada nastalo je mnogo varijacija na tu temu, a i sama Hailey ih dalje nadograđuje i osmišljava. Tako je, čini se, postavila i novi trend noktiju za proljeće 2024., ovoga puta u nešto ružičastojoj varijanti, boji poput unutrašnjosti školjke. 

Hailey, kao i uvijek, nosi nokte badem oblika, a blago ružičasta verzija glazed donut manikure savršeno se slaže i s njezinim rumenilom kojeg toliko obožava. Manikuru je vjerojatno odradila poznata Zola Ganzorigt koja se brine o noktima slavnih, a samo je malo zaokrenula Haileyinu glazed donut s dodatkom nijanse ružičaste, poput plesnih papučica balerina. 

Ballerina Chrome nokti
Instagram (@haileybieber) 

Ballerina Chrome nokti
Instagram (@haileybieber) 

'Glazed donut trend nikada neće izaći iz mode. Prošle su gotovo dvije godine otkako je postao viralan, a nokti su postali pravi klasik crvenog tepiha', izjavila je Zola nedavno. 

Od glazed donut klasike do baleta, nijanse su malene, ali i sitne promjene nekada dobro dođu kada tražimo inspiraciju za sljedeću manikuru.