Prije mjesec dana u prodaju je stigao 'Soft’Lit Naturally Luminous Longwear Foundation', novi must have Rihanninog diva Fenty Beauty kojeg su mnogi predstavili kao broj jedan tekući puder za nadolazeće ljeto.

Hidratantne teksture, srednje prekrivne moći s mogućnošću nadogradnje, voodootpornih svojstava i lagane formule, puder koji odgovara suhoj i masnoj koži, hidratizira, posvjetljuje, ujednačava ton kože i dolazi u čak 50 nijansi.

I doista, sve što nam je potrebno za savršen lagani i prirodni izgled na visokim temperaturama.

Ipak, kada je riječ o ljetnim beauty proizvodima, prva stvar koju tražimo u proizvodima je neizbježni SPF, što veći, to bolji. Fenty Beauty pobrinuo se i za to pa predstavio Hydra Vizor Huez Tinted Moisturizer Broad Spectrum Mineral SPF 30.

Riječ je o toniranoj hidratantnoj kremi sa zaštitnim faktorom, lagane pokrivne moći i blistavog efekta na koži. Zvuči još bolje od 'običnog' tekućeg pudera. Dolazi u 10 nijansi, a glavna joj je zadaća hidratizirati. Kako kažu na službenoj stranici, pojačava elastičnost kože te smanjuje vidljivost pora te tamnih mrlja.

Riječ je o proizvodu koji je namijenjen svim tipovima kože, dolazi bez mirisa te je veganske baze. Veliki plus mu je činjenica što dolazi u refill pakiranju s kojim se mogu koristiti Hydra Vizor, Hydra Vizor Mineral, Hydra Vizor Huez i Hydra Vizor Fragrance-Free proizvodi.

Jedini minus? Cijena od 50 eura. 

U prodaju stiže 24. svibnja kada će biti dostupan u trgovinama, a već sutra 22. svibnja moći će se naručiti putem Sephorine aplikacije.