Već smo utvrdili gradivo da će bob definitivno biti hit frizura ovo ljeta (kao i cijele godine). Pregršt njezinih varijacija osvojilo je svijet, kako it djevojke i slavne žene, tako i nas. Oni koji žele promjenu i ulazak u svijet boba zaista imaju cijeli dijapazon oblika ove frizure koji se razlikuju u sitnicama tako da svatko može pronaći onu idealnu za sebe.

Ipak, čini se da nije dosta izbora pa se ponovno u trend vraća Monroe bob. To je jedan od onih koje nije potrebno mnogo objašnjavati.

Kao što mu ime kaže, riječ je o frizuri nalik onoj koju je nosila ikona Marilyn Monroe. Dakle, odmah znamo da odiše glamurom, volumenom i profinjenošću.

Monroe bob nikad nije previše uglađen i to je čarolija koja ga čini modernim. Uglavnom je Marilynina kosa uvijek bila ošišana na frizuru kratke do srednje dužine. Izgled se može preslikati na različite duljine, ali kraći rez će vam dati strožu kovrču, više Marilyn nego jednako popularne opuštene valove Veronice Lake.

@daniellemarcan ad did my hair like Marilyn Monroe using the @Revamp Professional Progloss Volume and Wave Hot Brush #hair#hairstyle#curls#hairtutorial♬ Diamonds Are a Girl's Best Friend - Marilyn Monroe

Ljepota Marilyn boba je u tome što odgovara različitim teksturama kose i super je svestran. Stilovi u stilu Marilyn također dobro pristaju na francuski bob i dugi bob, kao i na slojevitim duljinama.

Ipak, za najbolje stiliziranje ovakve frizure gotovo je nužno posjedovanje vještine baratanja četkom i fenom, zbob čega se mnogi ipak upućuju u frizerske salone.