Bob ne izlazi iz beauty pora i čini se da se i dalje sve vrti oko njega. Gotovo smo sigurni da će biti proglašen hit frizurom i za ovu godinu kao i za 2023., a toliko varijacija je dosad dobilo svoje mjesto u trendu da svatko za sebe može pronaći idealnu koja mu najbolje odgovara.

Od nedovršenog boba, long boba, stacked boba, talijanskog boba, plush boba, teksturiranog boba, Beckham boba, baroknog, wet boba, hydro boba, izbor je zaista šarolik, a svakog smo zasebno obradili.

Jedan od njih koji bi mogao biti posebno voljen u nadolazećim mjesecima je princess bob. Riječ je o varijaciji popularne frizure ošišanoj iznad ramena, duljine odmah ispod ušiju. Upravo je zato savršen za ljetne mjesece u najavi i plavu kosu pogotovo.

Princess bob
Instagram (@ellefanning) 

Veoma je svestran i pristaje gotovo svakom obliku lica, a jako je zahvalan i kada je tekstura kose u pitanju. Oni tanje kose moći će skratiti kosu u samo jednu duljinu, dok oni nešto debljih vlasi možda će trebati odlučiti se na formu stepenastog kako bi se riješili težine. Tzv. nevidljivi slojevi idealna su solucija za ovakve situacije. Ipak, ono što je bitno, budući da mu je rez ravan, bitno je održavati vrhove i često ih šišati kako bi frizura izgledala što bolje i urednije.

Princess bob
Ron Adar / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Princess bob
Instagram (@gigihadid) 

Znamo da je 2024. godina boba, pogotovo onih inspiriranih devedesetima - kraćim, blunt verzijama koje su bile popularne tada, a tako i veoma sličan princess bob. 

Donosi savršenu promjenu za topliju sezonu, a kombinacija laganog održavanja i chic izgleda čini ga savršenim bobom.