Kada je Rihanna lansirala svoj kozmetički brend 'Fenty Beauty' u rujnu 2017. godine, svijet ljepote doživio je pravu revoluciju. Njezin izlet u beauty industriju nije samo postao jedan u nizu 'pokušalih brendova u rukama pjevačica', već sinonim za inkluzivnost, inovaciju i nekonvencionalan pristup ljepoti.

Ono što je veoma brzo isplivalo i postalo jedna od ključnijih karakteristika Fenty Beautyja, što ga je razlikovalo od ostalih, je široka paleta nijansi za sve tonove kože, a 'boom' je Riri učinila sa svojim prvim proizvodom, 'Pro Filt'r Soft Matte Longwear Foundation' puderom, koji je na tržište stigao u čak više od 40 različitih nijansi. Brend nudi, naravno, i veliki spektar proizvoda za cijelo lice, a ogromnu su ljubav korisnika dobili ruževi za usne 'Stunna Lip Paint' i sjajila 'Gloss Bomb'.

Fenty Hair
Fenty Beauty 

A sada je Rihanna odlučila proširiti svoje carstvo i to na svijet kose.

Fenty Hair novi je projekt koji službeni na tržište stiže 13. lipnja ove godine, a dolazi kao prilično logičan korak budući da je Riri kroz godine promijenila sve moguće frizure i boje kose te uvijek eksperimentirala s novitetima i pogledima na svoj izgled. Upravo je time bila inspirirana u kreiranju novog produžetka kuće Fenty.

'Imala sam gotovo svaku teksturu, boju, duljinu, od valova do pletenica i prirodnog, stoga izbacujem fleksibilnu liniju proizvoda gdje je svaki od njih dizajniran da jača i popravlja sve tipove kose, a to je ono što doista trebamo', najavila je Rihanna u najavnom videu u kojemu se pojavljuju muškarci i žene svake dobi što znači da će i dalje biti dosljednja svojoj širini asortimana.