Glumici Lily Collins nije strano eksperimentirati s raznim frizurama i duljinama kose. Tijekom godina, više je puta ušla u svijet vrlo kratkih frizura i šiški na stranu podsjećajući na legendarnu Audrey Hepburn.

Birala je razne oblike boba, slojeve koji uokviruju lice, oštre rezove, pixie frizure... Naravno, ne smijemo zaboraviti ni stil francuskinja koji je savršeno iznijela u omiljenoj seriji 'Emily in Paris'.

Kako smo ušli u ljeto, tako se Lily odlučila za novu frizuru, a kada je bolje nego sada? Premijeru nove kose glumica je imala na crvenom tepihu premijere filma 'MaXXXine' u Hollywoodu, a u kojemu je i utjelovila lik Molly. Promjenu je na društvenim mrežama potvrdio i njezin frizer Gregory Russell.

Lily Collins bob
Instagram (@gregoryrussellhair) 

Lily je zamijenila svoju dugu, slojevitu frizuru sleek bobom u razini vilice, ali ne samo to - svoju je prijašnju svijetlosmeđu nijansu kose s medenim pramenovima sada produbila nešto tamnijom bojom, još jednom dajući do znanja da je 'charcoal brunette' doista ovoljetni trend.

Lily Collins bob
John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Na crvenom tepihu Lili je novu frizuru nosila s razdjeljkom na stranu i blago uvinutim vrhovima. Kosa je savršeno pristajala njezinim tamnim obrvama i očima, a čini se da smo pronašli novu omiljenu verziju blunt boba.