Slavne it djevojke čestu su mnogima izvor inspiracije kada su beauty i fashion odabiri u pitanju. Jednostavno, one to sve toliko dobro nose da je teško ne poželjeti isprobati i na svojoj koži.

U ovom slučaju - doslovno.

Gigi Hadid kroz godine je razvila svoj poseban street style izričaj cool djevojke koja nosi opuštene modne komade i minimalno makeupa, ali odlično izgleda i u onim red carpet izdanjima u kojima se pretvara u divu.

Ipak, obožava prirodna izdanja, a to je još jednom pokazala novim izdanjem s bazena gdje je na close up fotografijama pokazala kako izgleda njezin ljetni makeup look, kao i koje proizvode koristi kako bi ga postigla.

Rumenilo Gigi Hadid
Instagram (@gigihadid) 

Rumenilo Gigi Hadid
Instagram (@gigihadid) 

Kao trenutno iznimno voljeni trend, nije propustila sjajne usne, ali ipak najveći je naglasak na rumenim obrazima kao must have svake ljetne beauty rutine. Otkrila je da koristi jedan od omiljenijih drogerijskih proizvoda, Maybelline, točnije njegovo Sunkisser Blush tekuće rumenilo.

Inače dolazi u 10 nijansi, od baby pink do one gotovo smeđe, a Gigi je koristila tri nijanse: Blazing Blush, City Sizzle i Electric Bronze.

Rumenilo Gigi Hadid
Instagram (@gigihadid) 

Poslužila se trendi metodom stavljanja rumenila poznatom pod nazivom 'sunset blush' koja potiče osunčani izgled lica, poput onog za vrijeme zalaska sunca. Ovaj trend stvara efekt glowy kože, svjetlucavog odsjaja, shimmera, luminoznog sjaja kao i trendova 'Dolphin Skin' i 'Mermaid Skin'. Dakle, naglasak je na jarkim tonovima crvene, narančaste i ružičaste, kao i jakom sjaju iznad njega.

Ovaj novi TikTok trend je kreirala Alissa Janay, a za njega je koristila tekuće rumenilo u dvije nijanse te iznad njega tekući highlighter. Najprije je nanijela narančastu nijansu rumenila na sredinu obraza pa ružičastu prema vanjskom dijelu lica, a iznad njih, odnosno na vrh obraza, zlatni highlighter.

Rumenilo Gigi Hadid
Instagram (@gigihadid) 

Gigi je to napravila malo drugačije tako što je na dno stavila nijansu smeđeg tona, na sredinu crvenu i na vrh ružičastu. Dobila je prekrasan prirodni glow na obrazima, savršen za ljetne dane i zdrav izgled kože.