Ako ste u nedoumici kada su frizure u pitanju, uvijek možete odabrati kopču za kosu, barem ako pitate našu omiljenu it djevojku Hailey Bieber. Iako su ležerne frizure s kopčama ponovno trendi već neko vrijeme, čini se da ćemo ih rado nositi i ove jesenske sezone.

Neki dan Hailey je pokazala svoju novu boju koses kojom se spremila za hladnije godišnje doba. 'Svjetlije za jesen', napisala je uz novi medeno plavi balayage te time pokazala da će doista svijetle nijanse nastaviti dominirati i u ovom dijelu godine.

Hailey Bieber jesenski trendovi
Instagam (@haileybieber) 

'Listopad je i nečija sam mama', kratki je tekst njezine nove Instagram objave, prve nakon srpnja, čime vidimo da defitivno postaje sve aktivnija na društvenim mrežama nakon rođenja sina Jacka Bluesea. A sve što objavi doista odiše jesenskom vibrom.

Vidimo njezino tamnoplavu manikuru koja je apsolutno zaludila društvene mreže, nude makeup nijanse, omiljeni proizvod za uste Peptide Lip Treatmemt u smeđoj 'espresso' nijansi idealnoj za jesen, cozy modne kombinacije, a onda i često nošenu kopču za opuštenu, a chic frizuru.

Hailey Bieber jesenski trendovi
Instagam (@haileybieber) 

Hailey Bieber jesenski trendovi
Instagam (@haileybieber) 

Gotova u nekoliko poteza, odlična je za nošenje kroz cijeli dan te idealna za tmurna jutra kada se ne želite mnogo truditi, a svejedno izgledati sređeno.

Hailey Bieber jesenski trendovi
Instagam (@haileybieber) 

Što se Hailey tiče, blistava koža i sjajne usne ii dalje su centar ležernog glamura. Modni izbor za opuštene jeenske kombinacije i dalje se vrti oko obične majice kratkih rukava, blejzera i širokog trapera, a iako je toliko jednostavan, svejedno je i dalje toliko voljen.