Nakon sjajila - ovo smo čekali: Hailey Bieber najavila kremasto rumenilo u stiku, odmah vidimo da je nježno i glowy

Definitivno žena koja je popularizirala sjajni izgled s naglašenim rumenilom.

Instagram (@haileybieber)

U proteklih su nekoliko godina brojne influencerice, manekenke, pjevačice izbacile svoj beauty brend na tržište, ali danas možemo zaključiti da je jedan od popularnijih i uspješnijih definitivno 'Rhode' Hailey Bieber.

Svaki njezin proizvod željno se iščekuje, a iako je ponuda kozmetike mnogo šira, glavni je naglasak na omiljenim Peptide Lip Treatment sjajilima, najprije u neutralnoj, prozirnoj nijansi, a kasnije i u bojama - Ribbon (svijetlo roza), Raspberry Jelly (magenta), Toast (smeđe-ružičasta) i Espresso (smeđa). Naravno, u blagdansko vrijeme stigao je i Jelly Bean Lip Tint, točnije još blještavija verzija sjajila za usne u skladu s razdobljem u godini.

Rhode 

Kao primjer odličnog marketinškog poteza, nedavno je stigla i Lip Case maskica za mobitel kreirana ujedno i kao savršen držač za Haileyina sjajila. Genijalno. Vjerojatno je i cijena ono što privlači kupce jer dobivaju proizvod omiljene influencerice za samo 16 eura. Naime, toliko vrijedi jedno sjajilo.

Rhode 

Osim sjajila, Hailey je iznimno popularizirala glowy izgled kože, čisti izgled nježnog makeupa s naglaskom na rozu boju i obraze, kao i trendove glazed-donut skin i strawberry-girl blush. Rumenilo je must u svakom izdanju, stoga nije mnogo iznenadilo kada je Hailey nedavno najavila novi proizvod u svojoj ponudi.

Trenutno uživa u tropskim krajevima, a među fotografijama s plaže, našla se i jedna na kojoj u ruci drži kremasto rumenilo u stiku. Odmah možemo vidjeti da je riječ o mekanom, nježnom finishu na koži koji blago svjetluca.

Instagram (@haileybieber) 

Instagram (@haileybieber) 

Iako je i sama Hailey potvrdila da se radi o novom Rhode proizvodu, nije otkrila kada će biti dostupan u prodaji, ali sigurni smo da nećemo ljeto dočekati bez njega.