Iza poznatog modnog brenda JET LAG krije se domaća dizajnerica Jasmina Arnatuović, a njeni urbani komadi stvoreni su za žene i muškarce koji odlučno i energično koračaju svijetom. Kako i sam naziv brenda da naslutiti, Jasminine kolekcije inspirane su svjetskim destinacijama.

JET LAG1.jpg
promo 

'MANHATTAN, 'TEXAS' i 'THE SPIRIT OF EGYPT' samo su neka od imena kolekcija kojima je Jasmina oduševila ljubitelje mode, a za ovogodišnju kolekciju 'VEGAS BABY' inspirirao ju je upravo Las Vegas. Svoja 4 najtraženija modela iz ove kolekcije Jasmina će predstaviti 8. lipnja na jedinstvenom modnom događanju Story Boutique u centru Zagreba, u Masarykovoj ulici, i to po posebnim cijenama, a uz Visa karticu možete ostvariti dodatni popust od 20 posto!

Nova kolekcija dolazi u statement komadima jarkih boja i ženstvenih silueta naglašenog struka izrađenih od probranih kvalitetnih materijala, a svaki odjevni komad može se nositi u svako doba dana.

JET LAG2.jpg
promo 

'Za ovu prigodu izdvojila sam multifuncionalan kombinezon koji se može nositi u dva dijela, zasebno kao jakna i hlače ili spojeno kao kombinezon. Haljinu BELLAGIO, iznimno ženstvenu haljinu koja naglašava siluetu pješčanog sata. Zatim odijelo NEVADA, po nama savršeno i cool odijelo koje se može nositi kao poslovna ležernija varijanta ili casual. Pronaći će se i romantičan top MGM koji je dekonstruiran s naglašenim naborima na ramenu koji asociraju na cvijet', otkrila nam je Jasmina.

U svom kreativnom radu, Jasmina ističe vrlo prisan pristup klijentima koji joj se uvijek rado vraćaju. Jet Lag ne kreira velike serije istih modela, a uvijek postoji mogućnost šivanja određenog modela prema preferenciji kupca.

JET LAG3.jpg
promo 

'Prezentiramo uzorke koji se mogu isprobati te ostavljamo mogućnost biranja boja i tkanina, kupci tako mogu odabrati neku drugu tkaninu ili boju za model koji su odabrali. Na taj način izravno sudjeluju u izradi svog unikatnog komada', govori nam.

Kako kaže Jasmina, Story Boutique idealna je prilika za upoznavanje novih klijenata, prezentiranje rada JET LAG-a, ali i druženje s kolegama kreativcima.

Pridružite nam se na cjelodnevnom modnom druženju i upoznajte svoje omiljene dizajnere, a kući odnesite probrane dizajnerske komade s hrvatskim potpisom i uljepšajte ljeto chic komadima!

Story_Boutique_2024_1200x675.jpg
story 

Odjevni artikli, nakit i asesoar domaćih dizajnera po promotivnim cijenama mogu se isprobati i kupiti na licu mjesta i to s posebnim popustom, a uz Visa karticu možete ostvariti dodatni popust od 20 posto!

'Želimo podržati domaće dizajnere i hrvatsku modnu industriju kroz platformu Story Boutique s predznakom 100% hrvatski dizajn, te zajedno ukazati kako su održivi pristup modi, tzv. slow fashion, i odjevni artikli s hrvatskim potpisom nešto o čemu trebamo razmišljati i ‘prakticirati’ već danas', poručuju iz magazina Story.