Rijetka i savršeno sačuvana posjetnica Apple Computera s potpisom Stevea Jobsa iz otprilike 1983. dosegla je 181.183 dolara na održanoj RR aukciji i vjeruje se da je to svjetski rekord postignut za potpisanu posjetnicu.
Bijela posjetnica, s njegovim potpisom, ističe se prepoznatljivim elementima te titulom prikazuje Stevea Jobsa kao predsjednika Upravnog odbora. Kartica također sadrži adresu tvrtke i podatke za kontakt iz tog vremena.

Posjetnica Apple Computera s potpisom Stevea Jobsa
- / INSTAR Images / Profimedia 


Taj je mali komad povijesti ujedno i najbolje prodan predmet iz grupe predmeta koji su uglavnom artefakti Appleovog ureda. Po osvojenom prodajnom iznosu iza posjetnice našao se ček koji je potpisao Jobs 1976. godine, a koji je išao na 176.850 USD. Ček je potpisan prije nego što je Apple službeno pokrenuo tvrtku, pa je osnivač rukom napisao "Apple Computer" na vrhu čeka.

Posjetnica Apple Computera s potpisom Stevea Jobsa
JLPPA / Bestimage / Profimedia 

"Prodaja Appleove posjetnice koju je potpisao Steve Jobs za više od 180.000 dolara postavlja novi standard u posjetnicama s potpisom. To je dokaz trajnog naslijeđa Jobsa i dubokog utjecaja Applea na naš moderni svijet", rekao je Bobby Livingston, izvršni direktor Potpredsjednik na aukciji RR.

Aukcija je bila dio događaja Steve Jobs and Apple Computer Revolution od strane RR aukcije. Ostali istaknuti sadržaji s održane aukcije su i potpisano pismo Billa Gatesa iz 1978. u kojem se navode Apple, Atari i RadioShack kao tvrtke koje "prodaju naš BASIC sa svojim hardverom" te računalo Apple-1 koje potpisuje Steve Wozniak.