Tesla, tvrtka električnih automobila Elona Muska, predstavila je novi proizvod - ekskluzivno pivo u dizajnerskim bocama inspiriranim nadolazećim modelom Teslinog automobila Cybertruck. GigaBier je izvorno trebalo biti predstavljeno u listopadu 2021. na otvaranju Gigafactory, Tesline berlinske tvornice automobila. Otvorenje je kasnilo više od 260 dana (zbog ekoloških aktivista i problema s dozvolama) što je pomaknulo i promociju samog piva.

Tesla GigaBier pivo
Profimedia 

Tesla GigaBier dizajniran je da oponaša oblik Cybertrucka dok poštuje 500 godišnju tradiciju njemačkog Reinheitsgebot pravljenja piva. Uživajte u ovom ograničenom izdanju piva u stilu pilsnera proizvedenog u Berlinu s našom ekskluzivnom sortom Cyberhops i notama citrusa, bergamota i slatkog voća" poručuju iz Tesle.

Limitirano izdanje luksuznog piva dolazi u pakiranju od tri boce atraktivnog dizajna inspiriranog oblikom Tesla Cybertrucka, višenamjenskog električnog vozila oštrih linija koje bi trebalo početi proizvoditi krajem ove godine. 

Tesla Cybertruck
Profimedia 

Pakiranje od tri boce (svaka od 330 ml) košta 89 eura a za sada je pivo dostupno samo u Europi na Teslinoj web stranici.