Kada je Angelina Jolie prvi put počela eksperimentirati sa svježom, sunčanom bojom kose u proljeće 2023., u sve je to krenula veoma polako. Na početku je to bio zlatni ombre s dubljim smeđim korijenima koji su ustupili mjesto toplom zlatnom tonu.

Kako je ljeto odmicalo, postala je još svjetlija, dodajući još plavije pramenove oko lica. Sada je pak Angelinina kosa samo nekoliko stupnjeva dalje od prave platinaste nijanse - sveobuhvatnog, hladnog tona prošaranog još svjetlijim pramenovima kroz njezine guste slojeve i nove šiške na stranu.

Angelina Jolie s plavom kosom
North Woods / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Cjelokupni izgled potpuno je suprotan Jolienoj prepoznatljivoj estetici 90-ih, 2000-ih i 2010-ih, ali to je ono što ga čini tako uzbudljivim - ovakvu je još nikad prije niste vidjeli. 

Prikladno je da se glumica upravo sada odlučila na potpunu promjenu izgleda. Otvaranjem svog ateljea u New Yorku i djecom koja malo po malo odlaze na fakultet, ona je u novoj fazi života i karijere pa zašto ne bi promijenila i svoju frizuru?

profimedia-0849315638.jpg
North Woods / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, kao i svaka, tako će i 2024. godina biti puna noviteta, što u fashion, što u beauty segmentu. Neki su lookovi bezvremenski i ne izlaze iz mode bez obzira na promjene trendova, dok se neki prilagođavaju onome što dolazi 's vrha' pa se tako i mijenjaju iz godine u godinu.

Kada su frizure u pitanju, čini se da će 2024. godina biti veoma jednostavna. Čak, mogli bismo reći, šokantno jednostavna. Sve se vrti oko prirodne kose i njezinog očuvanja. Nose se upravo šiške na stranu i 'zavjesa' šiške, kao i medeno plave nijanse, što znači da je Angie i više nego prigrlila trendove.

Trend kosa 2024
Instagram (@laurapolko) 

Naravno, tu su i dalje iznimno voljene i tražene bob frizure. Od long boba, nedovršenog boba, stacked boba, teksturiranog boba, Beckham boba, izbor je zaista šarolik, a onaj koji je u posljednje vrijeme najviše osvojio žene je upravo talijanski bob.