Kada su parfemi u pitanju, mislili smo da će 2023. godina biti veoma teška za nadmašiti, ali kako je krenulo, čini se da ni 2024. neće biti ništa lošija.

Prošle su godine parfemi od vanilije postali viralni, nišni parfemi u porastu, pojavile su se nove verzije starijih, klasičnih parfema... Do sada ove godine, parfumeri poput YSL-a i Ellis Brooklyn prenijeli su modne trendove na mirise, stavljajući u središte popularne boje kao što su crvena i boja breskve kao i predstavljajući nove načine njihova nošenja.

Drugi poput Armanija i Viktora & Rolfa obnovili su svoje prepoznatljive mirise. Dovoljno je reći da ćemo u nadolazećim mjesecima biti razmaženi izborom s priljevom novih mirisa.

Dakle, ovo su najbolji novi parfemi koji će definirati 2024. godinu. 

Dior - New Look

Inspiriran Diorovom kultnom New Look siluetom iz 1947. godine, ovaj uniseks parfem pronalazi savršenu ravnotežu između svježine i senzualnosti. S enigmatičnim notama aldehida i tamjana, ovaj miris redefinira što znači mirisati poput jantara.

Dior - New Look
dior 

Yves Saint Laurent - Black Opium Over Red

Ne trebamo predstavljati Black Opium, kroz sve ove godine popularnosti predstavio se sam, ali sada je ovdje nova interpretacija parfema koji ćete željeti upoznati u 2024. Iako još uvijek uključuje note crne kave i bijelog jasmina zbog kojih poznajete i volite ovaj parfem, Over Red se otvara novom sočnom notom koje se nećete moći zasititi.

YSL - Black Opium Over Red
YSL Beauty 

Kilian Paris - Born to Be Unforgettable

Ako vas ime samo po sebi ne privuče u kupnji ovog parfema, ne znamo što će. Istodobno citrusan, začinjen i sladak, ovaj parfem prednjači u notama cimeta, muškatnog oraščića i vanilije, dok se negdje iz pozadine blago osjeti i cedar.

Kilian - Born to be unforgettable
Kilian Paris 

Guerlain - Neroli Plein Sud

Guerlainov novi miris miriše poput svježeg povjetarca koji puše preko vrućeg pijeska Sahare. Luksuzni parfem prepun nota nerolija (eterično ulje dobiveno iz cvjetova naranče), u kombinaciji s kurkumom, đumbirom i cimetom pronalazi savršenu ravnotežu topline i pikantnosti.

Guerlain - Neroli Plein Sud
Guerlain 

Armani Beauty My Way Nectar

Ukusna mješavina cvijeća i voća čini ovaj parfem glavnim proljetnim mirisom. Ovaj je miris za ljubitelje cvjetnih parfema, a iza sebe ostavlja note bourbon vanilije. O bočici uopće ne moramo govoriti - savršena je.

Armani - My Way
armani beauty