S nevjerojatnim rastom popularnosti TikTok-a, vratili su nam se i neki pomalo zaboravljeni trendovi. U svijetu makeupa poseban fokus stavljen je na rumenilo koje je, uz highlightere i bronzere, prethodnih godina bilo (nezasluženo) zapostavljeno. Posebno smo prigrlili jednu od novijih vrsta ovog proizvoda - kremasto rumenilo, čijoj su kupnji samo rijetki uspjeli odoljeti.

No, bez obzira na vrstu teksture, marku ili nijansu koju odaberete, rumenilo je sada u središtu pozornosti makeup svijeta. Shodno tome, stalno u potrazi za inovativnim načinima šminkanja, korisnici TikTok-a nedavno su otkrili tehniku ​​'Dewy Blush Sandwich' koja je u međuvremenu postala viralna.

Rumenilo je trendi
Instagram (@haileybieber) 

Prvo smo je vidjeli kod vizažistice Nam Vo koja je svojim načinom šminkanja dovela svježinu i blistavost rumenila na sasvim novu razinu. Riječ je o slojevitom nanošenju proizvoda koji obećava prirodan i sjajan izgled savršen za proljetne dane.

U videu se može vidjeti kako vizažistica nanosi sloj po sloj proizvoda. Najprije na lice stavi sloj tekućeg pudera, a potom i malu količinu kremastog rumenila koje utapka spužvicom/beauty blenderom.

Sljedeći korak je ključan: 'Sada stavljate rumenilo u sendvič s još jednim tankim slojem tekućeg pudera iznad njega', rekla je. 'Pogledajte kako kremasto i bajkovito sve izgleda. Rumenilo izgleda kao da dolazi iznutra', dodala je Nam.

Na kraju, kako bi izgled bio potpun, vizažistica nanosi fiksator s ružičastim shimmerom. Priznajemo, finalni izgled je zaista prekrasan!

 Izvor: Elle.rs