Da je bob obilježio 2023. godinu jasno je kao dan, a sa sigurnošću već sada možemo reći da će se ista situacija ponoviti i u 2024.

Svake godine iznimno popularna frizura danas ima toliko varijacija da svatko za sebe može pronaći onu idealnu koja mu najbolje pristaje.

Od nedovršenog boba, long boba, stacked boba, talijanskog boba, plush boba, teksturiranog boba, Beckham boba, baroknog, wet boba, hydro boba, izbor je zaista šarolik, a svatko tko je spreman na promjenu može u širokoj paleti pronaći pravi izbor.

A osim što apsolutno svi obožavaju bob frizure, izgleda da se u ovoj godini dogodila jedna promjena - razdjeljak nije ravno, već na stranu. Mogli smo vidjeti razne varijacije kratke kose s razdjeljkom na stranu od crvenih tepiha BAFTA dodjele nagrada pa sve do Oscara, a inspiracije možemo crpiti i od brojnih it djevojaka kao što su Sydney Sweeney, Hailey Bieber ili Zendaya.

Ovaj novitet savršen je za sve one koji i dalje obožavaju svoju kratku frizuru, ali je žele na neki način promijeniti. Dovoljno je reći, jednostavno, a jako efektno. U nastavku vam donosimo inspiracije koje dolaze od omiljenih djevojaka, a vi svoj voljeni bob ažurirajte za proljeće 2024.

Retro izgled 

Zendaya, Oscari 2024
LUME IMAGES / Sipa Press / Profimedia Zendaya

Naglasak na volumen 

Sydney Sweeney, Oscari 2024
Amy Sussman / Getty images / Profimedia Sydney Sweeney

Wet je in 

Hydro bob
Instagram (@harold_james) 

 Klasični ravni krajevi

Bob frizura
Instagram (@sabrinaelba) 

Pramenovi iza uha 

Florence Pugh, Oscari 2024
JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia Florence Pugh

Razbarušeni bob

Rita Ora nosi talijanski bob
instagram 

Pixie touch

Kylie Jenner nosi bob frizuru
instagram 

Naglašene šiške 

Simona Tabasco i talijanski bob
Chelsea Lauren for SAG Awards / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Beachy moment

Teksturirani bob
Instagram (@haileybieber) 

Uobličeni bob

Stacked bob
Instagram (@ciara)