Uz proljetne modne trendove, polako ćemo oživjeti i proljetni makeup u koji volimo nakon jednolične zime ubaciti malo šarenila. Za ljubitelje neutralnih sjenila i ruževa, idealan su odabir prekrasna rumenila koja u nadolazećim mjesecima volimo jače naglasiti nego inače.

Tople ružičaste i breskvaste nijanse idealne su za podizanje cijelog looka na proljetnu razinu, a otkako je Hailey Bieber popularizirala trendove kao strawberry-girl blush koji potiče nježni makeup s naglaskom na crvenu i rozu boju obraza te sjajne usne, rumenilo je neizostavni dio svakog makeupa.

Osim klasičnog u kamenu, u posljednje vrijeme najpopulnije je postalo ono tekuće ili kremasto rumenilo u stiku. Osvježite izgled i unesite promjene dolaskom toplijih dana, a mi vam donosimo pet idealnih nijansi drogerijskih rumenila uz koje ćete odmah izgledati svježije.

Bourjois Paris - Little Round Pot

Ovo divno rumenilo u nijansi 34 Rose D'or donosi ružičasti sjaj na vaše lice. Sastavljeno je od lagane formule koja se lako nanosi i besprijekorno stapa s kožom. U samo jednom potezu otkriva neodoljivu aromu mirisa ruže, a u doticaju se s kožom pretvara u lagani, extra fini puder u prahu koji besprijekorno prianja na kožu.

Rumenilo za proljeće 2024.
Bourjois 

Max Factor - Miracle Pure Infused

Riječ je o tekućem rumenilu u nijansi 02 Sunlit Coral kojemu sam naziv kaže da dolazi u prekrasnoj vibrantnoj boji koralja savršenoj za sunčane proljetne dane. 100% veganska formula sadrži hijaluronsku kiselinu, skvalan i hidratantni kompleks za svjež izgled i dugotrajan sjaj.

Rumenilo za proljeće 2024
Max Factor 

Essence - Baby Got Blush 

Još jedna prekrasna ružičasta 10 Tickle Me Pink nijansa ovaj put kremastog rumenila u stiku. Lako se nanosi i blenda zahvaljujući mekanoj, kremastoj teksturi. Zahvaljujući praktičnom formatu stika, ovo rumenilo sigurno će stati u svaku torbicu tako da je uvijek pri ruci za svakodnevnu upotrebu i kada ste u pokretu.

Rumenilo za proljeće 2024
dm 


Catrice - Blush Affair

Ovo tekuće rumenilo obrazima daje puni sjaj, a u nijansi 020 Orange Fizz donosi pravu rapsodiju u narančastim tonovima. Hranjiva tekstura slična serumu sadrži ekstrakt korijena bijelog sljeza koji pruža dašak svježine na licu na kojemu stvara prirodan izgled.

Rumenilo za proljeće 2024
dm 

Lancôme - Blush Subtil

Rumenilo u kamenu koje na koži stvara zdravi i svježi izgled U nijansi 031 Pépite De Corail donosi još malo nijansi koralja savršenih za proljeće, a obrazi izgledaju veselo. Prilagođava se tenu kože.

Rumenilo za lice za proljeće 2024
Lancome