U proteklih su nekoliko godina brojne influencerice, manekenke, pjevačice izbacile svoj beauty brend na tržište, ali danas možemo zaključiti da je jedan od popularnijih i uspješnijih definitivno 'Rhode' Hailey Bieber.

Svaki njezin proizvod željno se iščekuje, a iako je ponuda kozmetike mnogo šira, glavni je naglasak na omiljenim Peptide Lip Treatment sjajilima, najprije u neutralnoj, prozirnoj nijansi, a kasnije i u bojama - Ribbon (svijetlo roza), Raspberry Jelly (magenta), Toast (smeđe-ružičasta) i Espresso (smeđa). Naravno, u blagdansko vrijeme stigao je i Jelly Bean Lip Tint, točnije još blještavija verzija sjajila za usne u skladu s razdobljem u godini.

Rhode kozmetika
Rhode 

Kao primjer odličnog marketinškog poteza, nedavno je stigla i Lip Case maskica za mobitel kreirana ujedno i kao savršen držač za Haileyina sjajila. Genijalno. Vjerojatno je i cijena ono što privlači kupce jer dobivaju proizvod omiljene influencerice za samo 16 eura. Naime, toliko vrijedi jedno sjajilo.

Rhode - Jelly Bean Lip Tint
Rhode 

Osim sjajila, Hailey je iznimno popularizirala glowy izgled kože, čisti izgled nježnog makeupa s naglaskom na rozu boju i obraze, kao i trendove glazed-donut skin i strawberry-girl blush. Rumenilo je must u svakom izdanju, stoga nije mnogo iznenadilo kada je Hailey nedavno najavila novi proizvod u svojoj ponudi.

Trenutno uživa u tropskim krajevima, a među fotografijama s plaže, našla se i jedna na kojoj u ruci drži kremasto rumenilo u stiku. Odmah možemo vidjeti da je riječ o mekanom, nježnom finishu na koži koji blago svjetluca.

Rhode rumenilo
Instagram (@haileybieber) 

Rhode rumenilo
Instagram (@haileybieber) 

Iako je i sama Hailey potvrdila da se radi o novom Rhode proizvodu, nije otkrila kada će biti dostupan u prodaji, ali sigurni smo da nećemo ljeto dočekati bez njega.