U posljednje vrijeme pratimo brojne filmske projekte, a među njima je i 'Madame Web', Marvelov film o vidovitoj junakinji za koji kažu da je više triler nego superherojski film nabijen akcijom. Nakon što je nedavno stigao u kina, reakcije su gledatelja bile prilično loše, a tome u prilog ide i ocjena 3.8 na IMDB-u.

Glavna glumica je Dakota Johnson, iako se uz nju pojavljuju i druga brojna poznata lica kao Sydney Sweeney, Emma Roberts, Adam Scott... Ipak, naglasak je na Johnson i njezinoj ulozi Cassandre Webb koja nije prošla toliko dobro koliko smo očekivali.

Dakota Johnson
Izumi Hasegawa / Hollywood News Wire Inc. / Newscom / Profimedia 

Ipak, Dakota je proslavila nešto drugo, a to je 'The Sculpt Society' aplikaciju za treniranje koja ju je pripremila za akcijsku ulogu. Riječ je o go-to treningu koji koriste i brojne druge slavne dame popit Else Hosk i Mirande Kerr te koji se nalazi unutar istoimene aplikacije koju je osmismila Megan Roup .

Aplikacija nudi više od 600 različitih workout programa na jednom mjestu, a mogu je koristiti napredni vježbači kao i početnici. Naglasak je na fitnessu, a kombinira i satove yoge, pilatesa, dance treninga kao i meditacija. The Sculpt Society u obzir uzima i članove koji zbog određenih ozljeda ne mogu raditi treninge.

Tako je, primjerice, Dakota počela s ovim treninzima za vrijeme pandemije, a ostala im vjerna do danas. Ipak, sada vježba s osnivačicom aplikacije, Megan Roup.

Redovna je u svojim treninzima, a ako nema dovoljno vremena, ponekad trenira i samo 20 minuta ili pola sata dnevno. Njezin je moto 'bolje išta nego ništa', i definitivno se s njom slažemo.