Slavni model i bivši Victoria's Secret Angel, Elsa Hosk, privlači kako stasom tako i stilom koji mnogima služi kao referentna točka kako nositi trendove a zadržati osobnost. Na pitanje gdje pronalazi inspiraciju za svoj stil ali i vlastiti modni brend Helsa, odgovor je dala u nedavnom razgovoru za Harper's Bazaar gdje je istaknula kako ideje i inspo pronalazi posvuda oko sebe - u prirodi, u ženama oko sebe, u dubokoj muci pretraživanja Pinteresta. Još jedan izvor inspiracije nalazi se na polici u njezinom domu: "Moj dečko već dugo skuplja knjige o umjetnosti, arhitekturi, fotografiji i modi, tako da imamo ogromnu biblioteku u koju kopam dok dizajniram ili razmišljam o konceptima snimanja."

Elsa Hosk nova frizura
Instagram (@hoskelsa) 


Ona savršeno kombinira modnu klasiku i trendove, a potvrda snazi njenog utjecaja nalazi se i u brojci od 8,7 milijuna pratitelja na Instagramu koji potvrđuju kako Elsa ima modno čulo za predviđanje modnih trendova te kako sa stilom nositi stil.

Elsa Hosk nova frizura
Instagram (@hoskelsa) 


Dio njenog identiteta je njegovana blond kosa, od duge pomalo raščupane do savršene bob dužine, ona i frizurom potvrđuje smisao za stil. Zato ne čudi nove promjena kojom je ovih dana oduševila pratitelje ali i sve željen modne i hair inspiracije. Naime, Elsa Hosk je skratila kosu i nabacila novu frizuru inspiriranu devedesetima.

Elsa Hosk nova frizura
Instagram (@hoskelsa) 

Elsa Hosk nova frizura
Instagram (@hoskelsa) 


Ovom frizurom, a koja je dio kampanje za njezin modni brend, kampanje za modnu liniju u potpunosti inspiriranu 90-ima, što najbolje potvrđuju inspo fotografije koje je podijelila na Instagramu. Osim mode na putu inspiracije ju je vodila i arhitektura s naglaskom na djela s potpisom slavnog Franka Lloyda Wrighta.


Vratimo se frizuri Else Hosk čija je publika s oduševljenjem podržala ovu prmjenu, vratimo se frizuri koja će zasigurno biti pozivnica brojnim sljedbenicima njezinog stila ali i svakoj od nas željnoj promjene. Uz dobar styling, vrhunski ošišanu kosu te primjenu ulja, pjene ili krema za oblikovanje kraće kose, ova je frizura i više nego poželjna za mjesece pred nama. Zato, ako razmišljate o kratkoj kosi vašem frizeru pokažite upravo fotografiju nove frizure slavbnog modela.