Bob ne izlazi iz beauty pora i čini se da se i dalje sve vrti oko njega. Gotovo smo sigurni da će biti proglašen hit frizurom i za ovu godinu kao i za 2023., a toliko varijacija je dosada dobilo svoje mjesto u trendu da svatko za sebe može pronaći idealnu koja mu najbolje odgovara.

Od nedovršenog boba, long boba, stacked boba, talijanskog boba, plush boba, teksturiranog boba, Beckham boba, baroknog, wet boba, hydro boba, izbor je zaista šarolik, a svakog smo zasebno obradili. Ipak, čini se da se vratio još jedan oblik boba, a to je blunt bob.

Ima oštar i ravan rez, a odlično izgleda u urednom ili neurednom izdanju s kovrčama. Šiša se nešto ispod ili iznad ključne kosti, ovisno o obliku lica, ali i gustoći kose. Svoju popularnost može zahvaliti činjenici da pristaje različitim oblicima lica, a uz to nije prekratak pa se i dalje može svezati u rep ili punđu. Nije zahtjevan za održavanje, izgleda moderno, a jedino je potrebno redovito ga šišati kako bi zadržao svoj oštri oblik. Velika mu je prednost što izgleda odlično i na tankoj kosi na kojoj kreira iluziju volumena.

Donosimo inspiraciju i načine na koje blunt bob nose slavne žene i popularne it djevojke.

Blunt bob
Instagram (@gigihadid) 

Blunt bob
Instagram (@lauraharrier) 

Blunt bob
Instagram (@chrisappleton1) 

Blunt bob
Instagram (@valeriaferreiramakeup) 

Blunt bob
Instagram (@kaiagerber) 

Blunt bob
Instagram (@gregoryrussellhair) 

Blunt bob
Instagram (@emrata) 

Blunt bob
Instagram (@irinashayk) 

Blunt bob
Instagram (@misstpw) 

Blunt bob
Instagram (@rochellehumes)