Britanski glumac Tom Hardy postao je službeni ambasador brenda Jo Malone, ujedno i prvi muškarac u toj ulozi. Prekrasno, slažemo se. Parfemi upravo postaju nova broj jedan zanimacija.

Poznat po svom umijeću na filmskom platnu, oštrom šarmu i magnetskoj prisutnosti, Tom ulazi u središte mirisne pozornosti kao zaštitno lice Jo Malone London Cypress & Grapevine Intense kolonjske vode.

Nadahnuto aromatičnom mješavinom čempresa, vinove loze i jantara, Hardyjevo partnerstvo s Jo Malone London opisuje kreativno putovanje koje ulazi u srce i dušu živahnog Londona.

Udruživši se s hvaljenim redateljem Edwardom Bergerom i svojim ocem Chipsom Hardyjem, Tom se pojavljuje u kratkom filmu koji živopisno prikazuje London u sumrak. Pod naslovom 'Izniman i kontradiktoran', film slavi idiosinkrazije i dihotomije grada, odražavajući Hardyjevu vlastitu osobnost.

U središtu kampanje nalazi se sam London, grad koji vrvi raznolikošću, gdje se proturječnosti isprepliću tvoreći magiju iskustava. Kroz Hardyjev objektiv, gledatelji su pozvani svjedočiti noćnom ritmu grada gdje se različiti životi stapaju i razilaze na pozadini zajedničkog urbanog krajolika.

Smješten u pozadini londonskog noćnog neba, film kampanje bilježi bit gradskog duha pozivajući gledatelje na osjetilno putovanje njegovim ulicama. Kao što i Tom kaže, 'London postaje najzanimljiviji noću', i to odjekuje u svakom kadru filmskog remek-djela.

Jo Malone kolonjska voda
Jo Malone London 

'Suprotnosti koje se privlače, zagonetke, paradoksi, iznimno i kontradiktorno: sve je to dio onoga što jesmo', kaže glumac prije nego što kadar prebaci na novu kolonjsku vodu.

Jo Malone’s Cypress & Grapevine dostupna je na službenoj web stranici brenda po cijeni od 225 dolara (207 eura).