Ljeti se više uredotočimo na njegu lica i tijela nego u bilo kojem drugom godišnjem dobu. Osim što pažljivije biramo kreme koje će što više hidratizirati kožu lica, ne zaboravljamo ni na SPF koji pod obavezno ubacujemo u svakodnevnu beauty rutinu.

Naravno, veću pažnju dajemo i koži tijela koja je ljeti izmorena od sunca i soli te zahtjeva veću hidrataciju. Iako smo svi svjesni utjecaja koje sunce ima na našu kožu, i dalje obožavamo na sebi vidjeti preplanuo ljetni ten. Naravno, SPF se uvijek ističe kao esencijalni proizvod za ljetnu sezonu, a kada se već nova boja počinje nazirati, u naš plažni beauty asortiman dodajemo i marmelade za sunčanje.

Nakon sunčanja, obožavamo onaj osvježavajući osjećaj tuša i kasnije hidratantne kreme koja njeguje i daje prekrasan ljetni miris našoj koži. Ipak, tu je još jedan proizvod koji cijeli look dovodi na novu razinu - svjetlucavo ulje za tijelo.

Svjetlucava ulja za kožu
dior 

Osim što pruža prekrasan sjaj, brzo se upija i daje koži potrebnu hidrataciju. Za savršen dojam potrebno je birati ona ulja koja ne ostavljaju masni trag na odjeći i koja odgovaraju našem tipu kože. 

Dolaze u raznim mirisima, s drugačijim podlogama (ulje lješnjaka, ulje badema) i vrstama sjaja, a često se mogu koristiti i na kosi. U nastavku vam donosimo 12 svjetlucavih ulja za tijelo koje možete pronaći u našim drogerijama. 

Sundance - After Sun Golden Glow

ulje13.PNG
dm 

Facefacts - Shimmer Glow Oil

ulje12.PNG
dm 

Esencia Adria - Svjetlucavo suho ulje

ulje11.PNG
dm 

Olival - čarobno zlatno ulje 

ulje10.PNG
dm 

Sol de Janeiro - Copacabana Bronze Glow Oil

ulje9.PNG
Douglas 

Luxea - Suho ulje sa zlatnim česticama

ulje8.PNG
Douglas 

Douglas - Mykonos Magic

ulje7.PNG
Douglas 

Moroccanoil Body - Shimmering Body Oil

ulje5.PNG
Douglas 

Naj Oleari - Let It Glow Shimmer Body Oil

ulje4.PNG
Douglas 

Rituals - Shimmering Body Oil

ulje3.PNG
Douglas 

ulje2.PNG
Douglas 

Tom Ford - Soleil Blanc Shimmering Body Oil

ulje1.PNG
Douglas