Znamo da ulaskom u jesen mijenjamo poglede na fashion i beauty trendove. Osim što, logično, mijenjamo garderobu, željni smo promjena i kada je naš izgled u pitanju. Spremni smo na promjene frizure i boje kose, unosimo nove boje u naš makeup, a tu su i nokti za koje u jesenskim danima želimo nešto drugačiju vibru.

Ako se pitate ili tražite inspiraciju za nokte koji će savršeno obilježiti ulazak u novu sezonu, to je bez premca burgundy nijansa. Vječni klasik, prekrasna i elegantna boja koja izgleda odlično za svaku priliku.

30_nail_trends_to_try_for_autumn1_49a77f3474.jpg
Instagram (@avrnailswatches) 

U ranoj jeseni još uvijek volimo i pastelne nijanse pa je tu boja kadulje, nježno žuta, maslinasto zelena ili boja suhog narančastog lišća.

30_nail_trends_to_try_for_autumn2_ad4f1230d7.jpg
Instagram (@lueurbykatiefarnaby) 

30_nail_trends_to_try_for_autumn4_ad36fe4078.jpg
Instagram (@polished_yogi) 

30_nail_trends_to_try_for_autumn5_9c3ef4d856.jpg
Instagram (@overglowedit) 

Za one koji su skloni futurizmu, tu su krom i metalih nijanse za malo intergalaktičkog glamura u jesenskom looku.

Chrome_nails_Nail_trends_to_try_in_2024_95173283e8.jpg
Instagram (@caseynails) 

Ipak, tu je i vječna clean girl estetika s nježno bijelim noktima, klasičnim frenchom, bež i kremastim nijansama, uz dodatak nešto jače boje cimeta.

Close_up_of_the_lavender_tone_and_real_diamonds_in_different_shapes_for_brielarson_metgala_bts_prada_brycescarlett_samanthamcmillen_stylist_ninapark_ashlie_johnson_manicure_nailart_metgala2024_bling_b.jpg
Instagram (@ashlie_johnson) 

Flower_nails_Nail_trends_to_try_in_2024_1d0da9282e.jpg
Instagram (@betina_goldstein) 

Kada je oblik noktiju u pitanju, čini se da one dugačke ostavljamo po strani. Vraća se nostalgija za Y2K gdje su se nosile kratke, četvrtaste manikure što će, čini se, postati najtraženiji oblik. Naravno, ako ste okorjeli obožavatelj dugačkih noktiju, coffin i ballerina oblici ne mogu izgledati loše.

30_nail_trends_to_try_for_autumn6_dd6d695622.jpg
Instagram (@beauty_byhollie_) 

Milk_nails_Nail_trends_to_try_in_2024_e2ba26684e.jpg
Instagram (@emilyroselansley) 

Također, Glazed Donut Nails Hailey Bieber još uvijek su hot manikura, održavajući stvari slatkima, uglađenima i tako sjajnima! Ove jeseni, međutim, trend dobiva svježi zaokret jer jagodasto ružičaste i nijanse čokolade zamjenjuju klasičnu sedefasto bijelu, dodajući moderan prizvuk ovom omiljenom stilu.

Hailey_Bieber_Cherry_Nails_Nail_trends_to_try_in_2024_af2bb8a43d.jpg
Instagam (@haileybieber)