Tesla Cybertruck je u ruke prvih vlasnika stigao čak dvije godine kasnije nego što je prvotno najavljeno, a u skladu s tržišnim kretanjima i cijena mu je znatno viša od one najavljene prije četiri godine i to za čak 50 posto. Početna cijena osnovnog modela kreće od oko 60.000 dolara, očekivano raste a najavljeno je kako će Tesla Cybertrucka u 2024. dodatno koštati i više od 100.000 dolara, ovisno o opremi i opcijama.

A za sve one koji bi rado posjedovali ovaj model a neisu u prilici uzdvojiti pozamašnu svotu dobra je vijest kako je predstvaljena i dječja verzija Tesla Cybertrucka. Maleni automobil, kao i veliki, proizvodi Tesla, i ističe se dizajnom baš kao i originalni model.

Tesla Cybertruck za djecu
Tesla / Ferrari / Profimedia 

Tesla Cybertruck za djecu
Tesla / Ferrari / Profimedia 

Cybertruck za djecu je dostupan po cijeni od 1.500 dolara, i rasprodan je u svega nekoliko dana. Ova igračka za vožnju ima podesivo sjedalo, pogon na stražnje kotače i električno kočenje te LED prednja i stražnja svjetla. Pokreće ga litij-ionska baterija s dometom do 19 km i motor od 500 W s najvećom brzinom od 16 km/h.

Glasnogovornik Tesle je izjavio: "Cybertruck za djecu ima udoban smještaj za dvoje i prikladan je za vozače od šest do 12 godina."