I dok se, nakon veselih blagdana, svijet sprema za siječanjski blues, u Dubaiju srce sezone tek počinje. Mnogima omiljena destinacija za zimski odmor, u kojem su toplo vrijeme, vrhunski shopping i raznovrsna zabava zajamčeni, kroz godine su Dubai učinili jednom od omiljenih destinacija za zimski bijeg od svakodnevnice. Posjetili smo nekoliko mjesta kako bismo vam pomogli odabrati u moru vrhunske ponude.

Sushi Samba

Sushisamba Dubai.jpeg
Storybook promo 

Restoran s najboljim pogledom u gradu odlično je mjesto za ručak koji će Vas ostaviti bez daha. Pogled se širi na 360 stupnjeva i obuhvaća sve atrakcije Dubaia, uz impresivan doživljaj umjetnog otoka Palme i najviše zgrade na svijetu Burj Khalife. Smjestite se za stol uz prozor i uživajte u razigranoj kulinarskoj kombinaciji Japana i južne Amerike, okruženi plavetnilom obale Dubaia. Uz cijelodnevnu atmosferu i glazbu Sushi Samba je mjesto u kojem će jednakon uživati mlađi i stariji gosti, bilo da ste na odmoru ili na poslovnom druženju. Noću je restoran jednako atmosferičan, s pogledom na svjetla Dubaia, vrhunskim koktelima i odličnom DJ glazbom.

Naš insajderski savjet: Tijekom dana Sushi Samba nudi povoljniji meni za ručak, idealan ako iskustvo želite podijeliti s obitelji.

Billionaire

BILLIONAIRE-2023.jpg
Storybook promo 

Nakon orginalnog kluba u mondenom ljetovalištu Port Cervo na talijanskoj Sardiniji, Flavio Briatore svoj klub upečatljivog naziva smjestio je u središte financijskog dijela Dubaia DIFC. Billionaire nudi jedinstvenu kombinaciju vrhunskog restorana, cabare programa i noćnog kluba, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Jedna od najboljih gastronomskih destinacija u gradu idealna je za one koji žele iskoristiti večernji izlazak do maksimuma.

Naš insajderski savjet: Započnite večer sa sjajnim Billionaire martinijem. Za one koji si mogu priuštiti, naručite boce šampanjca i očekujte spektakl.

 Chic Nonna

Chic Nonna
Storybook promo 

Jedan od novijih restorana u gradu je eksplozija talijanske elegancije u središtu Dubaia. Elegantnim interijerom kruži razigrano talijansko osoblje, a velika je vjerojatnost da će vas doći pozdraviti sjajni chef Guiseppe Pezzella. Talijanska gastronomska ponuda jednako je ukusna koliko i atraktivnog izgleda. Tijekom dana, Chic Nonnu posjećuju poslovni ljudi iz obližnjeg financijskog središta DIFC, a navečer je restoran omiljeno odredište lokalne elite, europskih nogometaša i bolje informiranih turista. Iznad restorana nalazi se noćni bar sa živom glazbom, a ljubitelji cigara imaju svoj kutak.

Naš insajderski savjet: Ne propustite najbolji Vitello Tonato u gradu.

L'Amo

L'Amo Dubai
Storybook promo 

Ako želite doživjeti Dubai kao grad na moru, ovo je mjesto za vas. Smješten u marini, odličan riblji restoran najbolje je mjesto u gradu za uživanje u morskom povjetarcu tijekom vrhunske večere. Meni je talijanski, s naglaskom na svježu ribu i morske plodove. Teško je odlučiti se između stola u elegantnom interijeru, koji kombinira talijansku eleganciju s glamurom Dubaia i prostrane terase s pogledom na more.

Naš insajderski savjet: Prije večere popijte vrhunski Negroni za vanjskim barom. Ponesite jaknu. Večere uz more znaju biti hladnije nego što očekujete.