Restoran Maredo je i više nego dobro poznata i cijenjena zagrebačka adresa. Bilo da se radi o poslovnom ručku ili večernjem izlasku, Maredo je rado birana lokacija koja osvaja ambijentom, vrhunskom hranom te atraktivnim gostovanjima.

Zato je i više nego zanimljivo najaviti niz ekskluzivnih događanja koja će kroz sljedećih nekoliko mjeseci privući i razveseliti ljubitelje fine kuhinje i vrhunskih vina. Gostovanja su to koja obećavaju gastronomsku ekstravaganciju, prilika za uživanje u najboljem od Mareda i gostujućih gastro i vinskih zvijezda.

Restoran Maredo
maredo 

Vinska Večer s Vinima Galić, 12. veljače 2024.

Prva na redu je Vinska Večer s Vinima Galić. Za samo 65 eura po osobi, gosti će uživati u pet sljedova vrhunske kulinarske umjetnosti uparene s odabranim vinima iz Vinarije Galić.

Večer s Karlić Tartufima i Vinima Franković, 13. veljače 2024.

Na večeri s Karlić Tartufima i vinima vinarije Franković goste očekuje jedinstveno iskustvo okusa, gdje će se sljedovi temeljiti na tartufima, upareni s odabranim vinima.

Gostovanje chefa Stivena Vunića, 26. ožujka 2024.

Ne propustite drugo gostovanje Stivena Vunića iz restorana Zijavica jer ovaj nadareni chef donosi svoj jedinstveni pristup kuhanju koji će vas ostaviti bez daha.

Vinska Večer s Vinarijom Simčić, 9. travnja 2024.

9. travnja, očekuje vas još jedna Vinska Večer, ovaj put s Vinarijom Simčić. Upustite se u degustaciju njihovih najboljih vina uparenih s izvrsnim jelima iz kuhinje Mareda.

Gostovanje chefa Davida Skoke, 16. travnja 2024.

Za zaključak ovog izvanrednog programa, chef David Skoko će vas oduševiti svojim kulinarskim umijećem 16. travnja. Ovo je odlična prilika za uživanje u specijalitetima ovog vrhunskog chefa.

Svi događaji su pristupačni i dostupni svima kako bi šira publika mogla uživati u fenomenalnom gastro iskustvu koje Maredo nudi. Pridružite nam se na ovoj nezaboravnoj kulinarskoj avanturi.