Zagrebački Maredo, jedan od najuspješnijih zagrebačkih restorana, nastavlja s odličnom sezonom gostovanja odličnih chefova. Svaka najava novog gostovanja privlači pažnju zagrebačkih šmekara, što potvrđuje i najava kako 16. travnja u Maredu gostuje David Skoko.

Maredo Grill
Maredo Grill 

Chef Skoko, zahvaljujući odličnim formatima kojima se obraća širokoj domaćoj i međunarodnoj publici, vrijednosti domaće kuhinje čini izuzetno poželjnima. Chef Skoko i Maredov chef Luka Džamarija gostima večere će poslužiti jelovnik u šest slijedova, jela koja se temelje na domaćim, sezonskim i lokalno uzgojenim namirnicama.

Uštipci od rakovice, millefoglie s dimljenom palamidom; inače omiljenom ribom chefa Skoke, paella risotto, tagliatelle od sipe, raža u teći s palentom te desert - dekonstruirana pita od limuna, jela su koja golicaju nepca već i na samo čitanje, jer sva su jela koja pripremaju chefovi Skoko i Džamarija stvorena s pažnjom i strašću.

Maredo, chef Luka Džamarija
maredo Chef Luka Džamarija

Chef David Skoko
maredo Chef David Skoko

Chef Skoko se ističe i po odličnom storytellingu kojim na odličan način povezuje namirnicu, anegdote i osobno iskustvo, što je uz odličan jelovnik, visoku profesionalnost Maredovog chefa Luke Džamarije i čitavog Maredo tima, više nego odličan dio doživljaja večere koja se ne smije propustiti.

Maredo Grill
Maredo Grill 

Maredo Grill
Maredo Grill 

Maredo Grill
Maredo Grill 


Večeru koju prati i odličan izbor vina, po cijeni od 90 eura po osobi, rezervirajte na 099 457 4000.

S nestrpljenjem iščekujemo termine novih gostovanja koja zagrebačku gastro scenu čine živom i atraktivnom, a posebno vesele najave otvaranja terase, predstvaljanje novog menija chefa Luke Džamarije, te gostovanje vinarije Simčić.