Sezona otvaranja luksuznih pop-up adresa i službeno je započela. Najbolja potvrda popularnosti su luksuzni butici, hoteli, barovi, bazeni i naravno restorani, a nezaobilazna mjesta su chic destinacije diljem Mediterana. Jedno se mjesto na toj luksuznoj mapi posebno ističe.

Saint-Tropez, biser francuske rivijere, u koji se i ove godine vratio sezonski pop-up restoran luksuzne kuće Louis Vuitton. Smješten na obali između luke Vieux Port i javnog trga Place des Lices, restoran je samo nekoliko koraka od butika brenda, smještenog u sklopu hotela White 1921.

Ovog ljeta Saint-Tropez je mjesto koje će i zahvaljujući Olimpijskim igrama u Parizu, biti srce turizma na jugu Francuske, a predviđanaj ukazuju na porast interesa za ljetovanja u Saint-Tropezu, Cannesu, Nici i Monaku, zahvaljujući velikom broju posjetitelja Parizu. Zato ne čudi što se sve više luksuznih brendova okreće upravo ovoj destinaciji.

Louis Vuitton Saint-Tropez
Louis Vuitton 

Louis Vuitton Saint-Tropez
Louis Vuitton Službenog imena "Arnaud Donckele & Maxime Frédéric at Louis Vuitton", ovaj restoran još jednu godinu na raskošnoj adresi otvara vrata predvođen kreativnim dvojcem, vrhunskim chefom i pastry chefom. Arnaud Donckele je najmlađi kuhar u povijesti nagrađen s tri Michelinove zvjezdice, nastojao ovdje će nepca gostiju razmaziti jelima koja odražavaju provansalsku regiju u kojoj se i nalazi Saint-Tropez. Maxime Frédéric posvećen kreiranju vrhusnkih francuskih slastica, poput pavlove s malinama ili sladoledne torte napravljene od vacherina, vrste sira od kravljeg mlijeka.

Louis Vuitton Saint-Tropez
Louis Vuitton 

Louis Vuitton Saint-Tropez
Louis Vuitton 

Louis Vuitton Saint-Tropez
Louis Vuitton 


Samu lokaciju ovaj je dvojac preuzeo prošle godine a ove nastavljaju s osvježenim jelovnikom ali i u prostoru koji je zabljesnuo novim detaljima. Naime, prošlogodišnju plavu boju interijera i detalja zamijenila je narančasta – posebno nijansa iz kolekcije LV By the Pool Resort, a koja se savršeno uklopila u ambijent.

Upravo je ta boja prožela i restoran Gaggan at Louis Vuitton u Bangkoku, a koji nas je oduševio vrhunskim uređenjem, jelima koja potpisuje slavni chef Gaggan Anand, a koji se nalazi u LV The Palace, jedinstvenom LV prostoru koju vas vodi na višeslojno putovanje kroz viziju ove luksuzne modne kuće.