Omiljena zagrebačka gastro lokacija, restoran Maredo, priprema neodoljivo gastro druženje na Maredovoj terasi. Atraktivno uređena, ova terasa je savršeno mjesto za jedinstvena druženja pod palicom Maredovog tima te gostiju koje dovode u četvrtak 13. lipnja.
Pod nazivom “Bread & Schwein & Champagne” krije se jedinstvena gastronomska večera jer je jedinstveni Maredo domaćin Pretop timu iz Zemuna. Sam naziv večer ujedno je i slogan poznate zemunske pečenjare, a Pretopov tim čine vrhunski znalci za sve vezano uz svinjetinu, kruh i šampanjce. Pretop je jedinstveni gastronomski koncept koji na zemunskoj pijaci postoji od 2021. godine kao Bread&Schwein&Champagne, a Nikola, Miloš i Nenad, kreatori koncepta, svojim gostima na nepretenciozan način pružaju potpuni hedonizam bez zadrške. Pretop su pokrenuli na temelju dugogodišnjeg iskustva u ugostiteljstvu, ali i uživanja u dobrom pecivu, kruhu i vinu. Zanimljivo je i kako je Pretop nezaobilazna destinacija za sve one koji posjete Beograd i Srbiju.

Maredo x Pretop večera
maredo 

Maredo x Pretop večera
maredo 

Poznato je kako zagrebački šmekeri Maredo cijene i zbog vrhunskih specijaliteta s roštilja, što ovu kombinaciju čini još zanimljivijom, prilikom za uživanje u konceptu stvorenom za ljubitelje pečenja i mjehurića. Pretop će udružiti snage s Maredovim chefovima, Mariom Miheljom i Lukom Džamarijom, te će poslužiti atraktivan jelovnik.

Maredo x Pretop večera
maredo 

Maredo x Pretop večera
maredo 

Bread & Schwein & Champagne

Predjelo:
Kroketi od praseće glave s hrenom i umak mayo sriracha
Odimljene svinjske uši glazirane u sweet chilly miso
Chicharrones, snack od hrskave svinjske kože

Glavno jelo:
Praseće pečenje, sourdough kruh, sezonska salata, hren, pretop
Sve posluženo uz 2 čaše Piena pjenušca


Odabrane delicije posluživat će se uz pjenušce, jer će vinarija Dobra Berba nadopunit gastro doživljaj uz Pienu pjenušac kao glavno osvježenje, a sve će zasigurno biti začinjeno i odličnom atmosferom po kojoj je Maredo i nadaleko poznat i koja je neizostavni dio odličnih Maredovih večere u kojima gostuju slavni chefovi i vinari.

Ovaj ekskluzivni događaj održat će se 13. lipnja na predivnoj terasi Mareda s početkom u 18 sati. Cijena večere po osobi je 50 eura. Ovaj događaj nije samo prilika za uživanje u vrhunskoj hrani i piću, već i za druženje u opuštenoj i elegantnoj atmosferi Maredo terase, a svoje mjesto možete rezervirati na +385 99 457 4000.