Ako sanjarite o obroku posluženom na jedinstvenom (modnom) mjestu s dizajnerskim potpisom odlična je vijest da se u londonskom Harrodsu krajem ožujka otovrio Prada Caffè. Već i sam izgled prostora koji je inspiriran Pradinim najpoznatijim dućanima, uključujući i prvi butik otvoren u Galleriji Vittorio Emanuele II još 1913. godine, zasigurno je mjesto koje svojom ponudom donosi doživljaj modnog Milana. Crno bijeli kockasti podovi, baršunaste sjedalice u tako trendi nježnoj menta zelenoj boji te cvjetni detalji na zidovima, pružaju dobrodošlicu bez obzira jeste li navratili na doručak, ručak, večeru, male zalogaje ili aperitivo.

prada cafe harrods
prada 

Ovdje se svaki zalogaj poslužuje iz originalnog posuđa, od japanskog porculana do kristalnih čaša s motivom trokuta, Pradinog zaštitnog znaka, jer ovdje sve živi estetiku Pradinog milanskog bara Luce, koji je 2015. dizajnirao slavni redatelj Wes Anderson.

prada cafe harrods g
prada 

prada cafe harrods
prada 

A što se nudi na jelovniku? Preporuka je da dan započnete uz savršenu talijansku kavu te poširana jaja i pecivo, dok se jelovnik za ručak ističe odličnim predjelima te glavnim jelima, od burrate i tikvica do špinata i cannellona nadjevenih špinatom i sirom, a neodoljiva je i Pradina ponuda tramezzina i pizzetta te delicije slastica kao što je kolač od pistacija za koji ističu kako je vrijedan posjeta ovom trendi caffeu.

prada cafe harrods
prada 

prada cafe harrods
prada 

Prada Caffe je mjesto koje nudi i odličan odabir vina od Pijemonta do Sicilije s pažljivo složene vinske liste te klasične koktele s potpisom kao što su Negroni Sbagliato, Campari Spritz iEspresso Martini... Slastice te praline su dostupne i za kupiti za ponijeti, a cijene se kreću od za espresso 5.25 funti, do čaše Aperol Spritza za 17 funti, te za tramezzini sendvič po cijeni od 8 funti te za rižoto 38 funti.

Prada Caffè u Harrodsu ostaje otvoren do 7. siječnja 2024.