Ljubitelji vrhunske čokolade i slastičarske umjetnosti posebno uživaju u umjetnosti izrade uskrsnih slatkih delicija od kojih se posebno ističu luksuzna čokoladna jaja. Vrhunska čokolada, orašasti plodovi, odabrani začini, rukom lijevani i bojani oblici, veganske opcije, priče o održivosti... samo su neki od detalja koji ove slastice čine idealnim darom. Minuciozni rad nekih od najpoznatijih slastičara današnjice privlači visokom estetikom, pakiranjima te pričom koja ove slastice čini tako posebnim. Zavirite u naš slatki odabir

Ladurée: Čokoladno jaje s čokoladnim figuricama

Laduree čokoladno uskrsno jaje
Laduree 

Laduree čokoladno uskrsno jaje
Laduree 

Tko još ne zna za njihove savršene macarons te vrhunske čokolade? Liniji vrhunskih slastica dodali si odličan izbor čokoladnih jaja (od tamne, mliječne, bijele i ružičaste čokolade) ukrašena prepoznatljivim vijencem brenda te punjena mini čokoladicama i nadjevima. Naravno sve zapakirano u savršenu ambalažu, spremno za darivanje i uživanje.


Le Chocolat Alain Ducasse: Neodoljiva skrivena zadovoljstva

Le Chocolat Alain Ducasse uskrsno čokoladno jaje
Le Chocolat Alain Ducasse 

Le Chocolat Alain Ducasse uskrsno čokoladno jaje
Le Chocolat Alain Ducasse 

Chef Alain Ducasse dobro je znano ime i u svijetu artisan slastica. Njegov tim slastičara umjetnika za izradu slastica koristi samo najbolja rukom birana zrna kakaovca te odabrane dodatke kako bi pripremili čokoladu, osnovu za pripremu savršenih uskrsnih čokoladnih jaja. Pažnju posebno privlači linija Turned Easter Egg, dostupna u verziji s mliječnom ili tamnom čokoladom u više veličina. Savršenog dizajna ovo ručno rađeno jaje u sebi skriva posebne poslastice, rukom rađene praline.

Pierre Marcolini: Od leptira do savršene doze soli

Pierre Marcolini uskrsno čokoladno jaje
Pierre Marcolini 

Ovo veliko čokoladno jaje privlači detaljem čokoladnog leptira izrađenog od najfinije bijele belgijske čokolade ali i punjenjem od tamne čokolade, orašastih plodova i karamele te savršene doze soli. Dostupno je i u verziji od mliječne čokolade.

Autore: Spoj tamne čokolade i Bronte pistacija

Autore uskrsno čokoladno jaje
Autore 

Autore je čokolaterija koja se nalazi u srcu talijanske pokrajine Campania a njihova uskrsna linija je potvrda vrhunskog slastičarstva. Od klasičnih do jaja izrađenih od tamne čokolade i pistacija sa Sicilije, izbor je savršen a zanimljiva je i napomena kako su ova jaja gluten free.

Venchi: Zagrizite u hrskavi spoj karamele i slanih badema

Venchi čokoladno uskrsno jaje
Venchi 

Venchi čokoladno uskrsno jaje
Venchi 

Zagrizite u još jednu poslasticu vrhunskog talijanskog proizvođača čokolade - kremasto uskršnje jaje izrađeno od čokolade i karamele te punjeno slanim, prženim cijelim bademima koje u ustima budi eksploziju okusa. Ovo slatko zadovoljstvo dolazi upakirano u kutiji ukrašenoj šarenim cvjetnim motivima.