Ako volite začiniti vikend binganjem uz Netflix a posebno ste posvećeni kulinarskim i foodie serijalima, ovo je odlična vijest za vas. Naime, Netflix se odlučio za nešto potpuno drugačije, a opet tako vezano na ovaj tip sadržaja - tvrtka je objavila da otvara pop-up restoran u Los Angelesu pod nazivom Netflix Bites.

"Ovo NIJE još jedna kuharska emisija. Netflix Bites je IRL pop-up restoran u hotelu Short Stories u Los Angelesu, CA. Rezervirajte sada na netflixbites.com. Netflix Bites ekskluzivno je gastronomsko iskustvo u Los Angelesu koje poslužuje jela svjetski poznatih kuhara koje ste vidjeli na Netflixu. Naš jelovnik s Michelinovim zvjezdicama prikazuje jedinstvene specijalitete i perspektive kuhara omiljenih obožavateljima" dio je teksta koji prati objave na Instagramu.

Mjesto je to u kojem će se moći uživati upravo u jelima koja će pripremati chefovi iz netflixovih kulinarskih uspješnica kao što su "Chef's Table", "Nailed It!" i "Iron Chef: Quest for an Iron Legend".

Ovu će priču na najbolji način "skuhati" chefovi Curtis Stone (Iron Chef), Dominique Crenn (Chef’s Table, Iron Chef), Rodney Scott (Chef’s Table: BBQ), Ming Tsai (Iron Chef), Ann Kim (Chef’s Table: Pizza), Nadiya Hussain (Nadiya Bakes), Jacques Torres (Nailed It!) i Andrew Zimmern (Iron Chef) te miksolozi iz Netflixovog “Drink Masters” — Frankie Solarik, Julie Reiner, LP O’Brien i Kate Gerwin.

Restoran počinje s radom 30. lipnja i svoja vrata otvara u hotelu Short Stories, a radit će svaki dan od 17 do 22 sata, dok će vikendom biti dostupan i brunch meni koji će se posluživati od 10 do 14 sati.

Što će biti na jelovniku i kolike će biti cijene jela još nije poznato ali je zato poznato da su rezervacije moguće na netflixbites.com i to uz uplatu nepovratnog iznosa od 25 dolara po osobi, koji će ići u završni račun.