Putovati se može na razne načine, a pozivnica za jedinstvenu večeru u kojoj će gosti uz pomno osmišljen degustacijski meni chefa Daniela Skokića, imati prilike uživati u odabranim vinima Moët & Hennessy Wine Estates, je prilika za jedno je od tih putovanja.

Moet - FB post.jpg
Nobilion 

Krenite na putovanje kroz raznolike okuse uz vođenu prezentaciju o Moët & Hennessy Estate vinima, koja dolaze iz nekih od najprestižnijih terroira svijeta. Zahvaljujući ovoj jedinstvenoj gastronomskoj avanturi, moći ćete kušati vina s tri kontinenta, iz Staroga i Novoga svijeta; od svježeg sauvignona iz Novog Zelanda, preko aromatičnog roséa iz Provanse, do chardonnaya iz argentinskih vinograda.

Nobilion_detail (1).jpg
Nobilion 

Nobilion_detail (2).jpg
Nobilion 

Jer veliki san kuće Moët Hennessy, o okupljanju vinarija svjetske klase pod jednim krovom, konačno je ostvaren 2003. godine pod nazivom “Estates & Wines”. Novi je brend otvorio put razvoja novim, ali i nekim zaboravljenim vinskim regijama te je ujedno predstavio i neke nove, jedinstvene tehnike proizvodnje vina. Cloudy Bay estate, Novi Zeland, predstavlja esenciju vinogradarstva dvaju znakovitih regija – Marlborough i Central Otago. Château d’Esclans estate, smješten je u srcu Provanse, mjestu u kojem je stvorena ideja „Rosé Renaissance“.

Nobilion_detail (3).jpg
Nobilion 

Nobilion_sommelier.jpg
Nobilion 

Nobilion-interijer (1).jpg
Nobilion 

Terrazas de los Andes estate spaja francusko znanje i iskustvo s iznimnim argentinskim terroirom. Španjolska Bodega Numanthia, rodno je mjesto moćnih i intenzivnih vina, kao i prestižne oznake “Designation of Origin Toro”. I na kraju, legendarni Moët & Chandon nije potrebno posebno predstavljati – renomirana francuska kuća već nam 280 godina donosi magiju primamljivih mjehurića!

Nobilion-interijer (3).jpg
Nobilion 

Nobilion-interijer (4).jpg
Nobilion 

Važan dio ovog doživljaja je i uživanje u odličnom degustacijskom jelovniku od 5 sljedova, večere koja će ispuniti vaša nepca raskošnim okusima, sve u posebno lijepom okruženju hotela Ikador i restorana Nobilion.

Večera će se održati 27. travnja, a više o samoj večeri, jelima i kako rezervirati svoje mjesto saznajte ovdje.