Trgovački lanac pograničnih dućana Travel FREE 12.07.2024 obiliježava 10. Obljetnicu otvaranje svoje prve poslovnice u Hrvatskoj. Travel FREE će povodom svog velikog jubileja organizirate rođendanski party u svim svojim poslovnicama diljem Hrvatske. Kupce oćekuju posebna iznenađenja kao i veliki popusti na sve kategorije.

Travel FREE u svom ekskluzivnom ambijentu nudi širok asortiman parfema i kozmetike, slatkiša, modnih dodataka i alkoholnih pića s cijenama nižim čak do 40% u odnosu na domaće tržište.

image002.jpg
promo 

image003.jpg
promo 

'U rujnu 2014. godine u Novom Varošu otvorili smo 1. Travel FREE trgovinu u Hrvatskoj. Danas ih je ukupno 4 na Graničnim prijelazima Novi Varoš, Vinjani Donji, Gruda (Konavle) i Županja. Kontinuirano dovodimo nove brendove na naše police i nudimo ih po najpovoljnijim cijenama. Zadnji veliki brendovi koji su nam stigli na police su Sol de Janeiro, Tom Ford parfemi i L’Occitane. Redovno ulažemo u novi izgled naših shopova kako bi kupci mogli kupovati omiljene proizvode u ugodnom okruženju. Rođendanskom proslavom želimo kupcima ponuditi zabavu u ljetnim danima, ali i iznimne popuste na sunčane naočale, parfeme i pića svjetskih brendova', kazao nam je Ante Roglić-Karlušić, direktor Travel FREE Hrvatske.

image004 (1).jpg
promo 

IMG_9277.jpg
promo 

IMG_9280.jpg
promo 

Inače Travel FREE posluje u 4 poslovnice u Hrvatskoj, a u Europi ih trenutno ima preko 60 u 6 zemalja. Trgovine su otvorene od ponedjeljka do subote te odabrane nedjelje od 9 do 21 sata, a u njima možete pronaći brojne originalne međunarodne marke po niskim cijenama, veliki izbor žestokih pića, parfema, kozmetike, mode - i mnoštva posebnih ponuda s cijenama nižim čak do 40 % u odnosu na domaće tržište, a kupcima van EU nude i mogućnost povrata poreza.

IMG_9282.jpg
promo 

IMG_9284.jpg
promo 

IMG_9414.jpg
promo 

IMG_9541.jpg
promo 

Posjetite ih u trgovinama u Slavoniji (Novi Varoš i Županja), u Dalmaciji (Gruda Konavle, Vinjani Donji) ili na web shopu www.travelfree.hr. Dodatne informacije potražite na društvenim mrežama Facebook i Instagram. I ne zaboravite moto: Travel. Stop. Shop.