Kada je riječ o frizurama, ne možemo zamisliti nešto što je trenutno učestalije od boba. Sa sigurnošću možemo reći da je obilježio cijelu prošlu godinu, kao i da će se trend samo preslikati u ovu (već se to i događa, što nam stalno serviraju slavne žene).

Svake godine iznimno popularna frizura danas ima toliko varijacija da svatko za sebe može pronaći onaj idealan i koji mu najbolje pristaje.

Od nedovršenog boba, stacked boba, talijanskog boba, plush boba, teksturiranog boba, Beckham boba, izbor je zaista šarolik, a svatko tko je spreman na promjenu može u širokoj paleti pronaći pravi izbor.

Kao jedna od njegovih češćih varijacija svakako je i long bob, već poznatiji i samo kao lob. S manje drame u rezu i manje održavanja zapravo je riječ o savršenoj frizuri koja ne izlazi iz mode. Bonus: pristaje svakom obliku lica, stoga nema rizika od grižnje savjesti nakon posjete frizeru.

Riječ je o srednjoj duljini kose, najčešće u razini ramena, iako dozvoljava i pramenove koji padaju mrvicu iznad ili ispod toga. Dopušta eksperimentiranje s klasičnim razdjeljkom na sredini kao i onim malo drugačijima na stranu, a lijepo se slaže i sa šiškama.

Ako razmišljate o prihvaćanju loba za ovu sezonu, imate sreće. Slavne žene ga obožavaju te su ga kroz godine stilizirale na razne načine. Inspirirajte se.

Talijanski lob

Kylie Jenner nosi bob frizuru
instagram 

Lob sa zavjesa šiškama

Long bob
Elizabeth Goodenough / Everett / Profimedia 

Zalizani lob 

Lob frizura
Instagram (@nikkideroest) 

Sleek lob

Lob frizura
Instagram (@bellahadid) 

Wavy lob

Lob frizura
Instagram (@lauraharrier) 

Lob iza uha

Lob frizura
Instagram (@hungvanngo) 

Beachy lob

Lob frizura
Instagram (@patrickwilson) 

Blowout lob

Lob frizura
Instagram (@dianasilverss) 

Lob s razdjeljkom na stranu 

Lob frizura
Instagram (@patrickwilson) 

Lob s uvinutim krajevima

Lob frizura
Instagram (@emrata)