Nezaboravno iskustvo, originalna kulisa i odlična hrana uz dobru zabavu i birano društvo koje se zabavljalo do kasnih noćnih sati na Aerodromu Grobnik nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

Story Chef's Secret Dinner
Goran Čižmešija 

Story Chef's Secret Dinner
Goran Čižmešija 

Story Chef's Secret Dinner
Goran Čižmešija 

Jelovnik koji je osmislio i pripremio chef restorana Aerosteak te vlasnik restorana Dario Andrić bio je u znaku nove linije proizvoda PIK SLOW COOKED SELECTION, koju je nedavno predstavio PIK Vrbovec. Tako su uzvanici mogli isprobati PIK-ove proizvode Pulled Pork (trgana svinjetina), Spare Ribs (svinjska rebarca) i Pork Knuckle (buncek), inovativna jela koja su prilagođena posebno za ovu prigodu.


PIK Vrbovec je uveo elemente funkcionalnosti u segment mesnih prerađevina i plasirao na tržište vrhunska polugotova mesna jela PIK SLOW COOKED SELECTION isključivo od mesa s hrvatskih farmi, zahvaljujući kojima svi mogu postati profesionalci u kuhinji.

Goran Čižmešija STORY CHEF'S SECRET DINNER Originalna lokacija oduševila uzvanike


Za vrhunsku ponudu vina uz svaki slijed jela pobrinula se najstarija hrvatska vinarija Kutjevo, čija su se vina savršeno sljubila s jelom. Vinarija Kutjevo nudi kompleksan portfelj etiketa u kojima se najbolje uživa uz vrhunske delicije i osebujnu povijest koja izvire iz svakog kamena osam stotina godina starog podruma.


Posebno planirana poslastica ovoga gourmet događanja bila je vožnja avionom iz Zagreba na Aerodrom Grobnik koju su s nestrpljenjem iščekivali pjevačica Zsa Zsa, glumac Fabijana Pavao Medvešek i fotograf Goran Čižmešija. Nažalost, vožnja je otkazana zbog iznimno vjetrovitog vremena, ali ni to nije spriječilo ovaj trojac da uživa u sjajnoj večeri na koju su stigli i dizajner Juraj Zigman sa suprugom Ines Perović, bivša Kraljica svijeta Danijela Gračan u pratnji kćeri Eme i supruga Nenada Gračana, bivša manekenka Nikolina Minovska sa suprugom Vladimirom Minovskim, pjevač te radijski i televizijski voditelj Mario Lipovšek Battifiaca, dr. Vivian Jurković sa suprugom dr. Damirom Jurkovićem te pjevačica Antonela Doko koja je čarobnim glasom uz gitarsku pratnju Borne Benka oduševila uzvanike.

Goran Čižmešija STORY CHEF'S SECRET DINNER


Za uređenje stola i dekoraciju zaslužan je bio tim Agencije Noi Due iz Rijeke, Željka i Arsen Maršanić, a svi uzvanici na kraju večeri nazdravili su koktelom od hrvatskog vrhunskog džina The Artisan Premium London Dry Gin, koji se jedini u Hrvatskoj proizvodi procesom hladne destilacije pa je izrazito kompleksnog okusa i mirisa, svježih citrusnih i cvjetnih nota.